Miehet, Miesten II divisioona 2016-2017

Ä-J - SCH

Tuusulan salibandyhalli

Pisteet Tuusulasta jatkoajalla

Sch pelasi lauantaina runkosarjan viimeisen vieraspelinsä, kun joukkue matkasi Tuusulaan Ä-J:n vieraaksi.

Kotijoukkue sai pelille ainoastaan 7 kenttäpelaajaa Sch:n 13:a vastaan ja ottelun käsikirjoitus oli selvä alusta asti. Sch pyrki pitämään palloa kotijoukkueen kyttäillessä vastaiskuja. Sch oli avauserän hieman unessa, ja Ä-J sai parin nukahduksen seurauksena kaksi maalia Sch:n nollaa vastaan, ja erätauolle mentiin 2-0 lukemissa.

Toisessa erässa Sch jatkoi tolppien ja yläriman kolistelua, mutta onnistui Laurilan toimesta myös kertaalleen, ja vaikeana alkanut peli eteni vähämaalisena toiselle erätauolle lukemista 2-1.

Kolmannen erän alkuun Sch yritti kaivaa yhden vaihteen lisää peliin, mutta kotijoukkue tarjoili shokkihoitoa heti erän alkuun 3-1 maalillaan ajassa 40.40. Tämän jälkeen Sch painosti ja painosti, mutta kavennus syntyi vasta pelimiesten kympin alkuun, ajassa 50.11 nätin kuvion päätteeksi Kaltevan toimesta. Tasoitusmaali näki päivänvalon ajassa 53.47 Tikan vedolla, ja Sch oli taas voittotaistelussa mukana. Mitä pidemmälle ottelu eteni, niin sitä selkeämmin Sch hallitsi peliä. Lisäosumia ei kuitenkaan nähty ja lukemista 3-3 jatkoille.

Jatkoaikaa ei ehditty pelata kuin puolisen minuuttia, kunnes Kalteva latoi Leinon reboundin verkkoon ja näin pisteet Hyvinkäälle 3-4 lukemilla.

Kaikkinensa ottelu oli aika tasapaksu esitys Sch:lta. Pienoinen asenneongelma paistoi joukkueesta läpi ottelun, mutta onneksi voitto saatiin kuitenkin rutiinilla kairattua vaikka vaikeaa se meinasi olla. Tästä jatketaan runkosarjan viimeiseen viikkoon, missä ei panoksia puutu. Lauantaina Marttiin tulee Haki vieraaksi ja tuon ottelun voittaja säilyy sarjassa, ja hävinnyt joukkue karsii. Tästä lisää loppuviikosta.