Miehet, Miesten II-divisioonan karsinnat 2016-2017

SCH Miehet edustus - Blackbirds III

Martinhalli

Sarjapaikka varmistui suoraan voitoin 2-0.

Edustus pelais viikonloppuna kaksi II-divarin karsintaottelua, ja molemmat päättyivät Hyvinkääläisten voittoon joten Martissa pelataan kakkosta myös ensi kaudella.

Lauantain ensimmäiseen otteluun kotijoukkue tuli terävästi, ja vajaan 6:n minuutin jälkeen taululla oli 3-0 lukemat ja Blackbirds oli viimeistä silausta vaille sillassa. Tuo silaus jäi kuitenkin tekemättä, ja avauserän jälkipuoliskolla vieraat kuitenkin päästettiin turhaan peliin mukaan. Toinen erä olikin sitten vieraiden, ja Sch pelasi todella huonosti häviten tämän erän 0-1. Kahden erän jälkeen taululla olivatkin lukemat 4-2 aika yllättäenkin. Kolmanteen erään Sch kuitenkin löysi yhden vaihteen lisää ja väsytti vastustajansa rallatellen lopulta varsin selkeään 8-3 voittoon. Blackbirds osoitti kuitenkin että mitään ei tule ilmaiseksi.

Game 2, sunnuntai-ilta ja Campo sport. Ei kovin hyvä lähtökohta joukkueen campo-historian tuntien. Play-off fraasi siitä että sarjan katkaisupeli on aina vaikein, piti tässä tapauksessa täysin kutinsa. Blackbirds osoitti heti avauserästä lähtien että sarjaa haluttiin vielä tosiaankin jatkaa perjantaina Hyvinkäällä, ja Sch oli pihdeissä näennäisestä pallonhallinnasta huolimatta. Avauserä tasattiin lukemiin 2-2. Toinen erä olikin Sch:n kannalta sitten jälleen huono. Jäähypenkkiä kulutettiin urakalla, osin aiheesta ja osin vahingoista, ja Blackbirds osoitti erikoistilanteiden merkityksen näissä peleissä latomalla 3 ylivoimamaalia ja halliten peliä. Sch sai aikaan yhden maalin alivoimalla ja yhden tasakentällisin, ja näin lukemista 5-4 tauolle. Tauolla joukkue saikin aiheesta kuulla kunniansa valmennukselta, ja liekö tuo palopuhe viimein herättänyt joukkueen sillä kolmannessa erässä oli aivan erinäköinen Sch. Heti erän alkuun tärkeä tasoitus, ja sen jälkeen maaleja ladottiin urakalla. 12 minuutin kohdalla taululla komeilivatkin lukemat 5-9 ja kaikki taisivat luulla pelin olevan jo ohi. Kotijoukkue tosin ei, vaan jälleen Sch antoi aloitteen vastustajalle, ja Blackbirds pääsikin jo 2:n malain päähän lukemiin 7-9.Lopussa joukkue sortui kuitenkin kahteen jäähyyn, ja Sch selvisi tehden vielä yhden maalin ja loppulukemat 7-10. Ja ottelusarja Sch:lle suoraan voitoin 2-0.

Kaikkinensa sarja ei ollut mikään läpihuutojuttu Schlle, tai no oli silloin kun omaa peliä jaksettiin pelata, mutta molemmissa peleissä erittäin vahva kolmas erä toi tarvittavat voitot. Oikeastaan nämä pelit olivat Sch:n koko kauden kuva, kun otteet ailahtelivat ottelujen sisälläkin paljon. Blackbirs antoi hyvän vastuksen joten kiitos siitä. Paljon jäi parannettavaa kaudesta, mutta toisaalta onhan kausi aina kiva päättää voittoon, joten siltä osin oltava karsintapeleihin tyytyväinen. Joukkue taisteli oikeilla hetkillä ja se takasi 2-divarin paikan myös ensi kaudelle.

Tässä vaiheessa on aika kiittää kauden aikana joukkueen taustoilla ja mukana olleita henkilöitä, toimitsijoita, sekä tietysti yleisöä! Teitä oli tällä kaudella Martissa hyvin ja äätäkin lähti, joten siitä on hyvä jatkaa ensi kaudella. HYVÄÄ KESÄÄ!