SCH P-09 haastaa salibandyssä
Julkaistu: 19.06.2016 00.00

SCH P-09 haastaa salibandyssä

SCH:n P09-joukkueessa pelaa 29 innokasta esikouluikäistä salibandyn pelaajaa neljän valmentajan ohjauksessa.

Joukkue treenaa kahdesti viikossa lajin perustaitoja: mailatekniikkaa, syöttöjä, vetoja, pelipaikkoja, pelinavausta ja sääntöjä. Joka poika saa olla halutessaan maalivahtina.

Osa pelaajista on ollut mukana SCH:n salibandykerhoissa jo alle 3-vuotiaasta lähtien ja osa tullut mukaan vasta kuluneella kaudella. Sport Club Hyvinkää juhlii tänä vuonna 10-vuotista taivaltaan. Puolet tästä ajasta seura on tarjonnut salibandykerhoja alle kouluikäisille lapsille.

Kuluvalla kaudella SCH P09 -joukkue on ehtinyt pelaamaan jo kolme turnausta ja keväällä on edessä vielä sama määrä turnauksia. Lähiseudun salibandyjoukkueet perustivat oman aluesarjan, koska salibandyliitto tarjoaa sarjatoimintaa vasta kouluikäisistä lähtien. Aluesarjassa on mukana Hyvinkään lisäksi Lopen, Riihimäen, Tervakosken, Janakkalan ja Hollolan salibandyseurat.

Sarja polkaistiin käyntiin marraskuussa Hyvinkään osaturnauksella, tämän jälkeen on jatkettu jo Lopella ja Janakkalassa. Seuraavan osaturnauksen järjestämisestä vastaa Riihimäki.

Sarjassa on koettu makeita voittoja, tiukkoja tasapelejä ja kirveleviä tappioita. Tärkeintä turnauksissa on kuitenkin ollut tarjota pojille iloisia pelikokemuksia! Näyttää siltä, että ensi kaudella samanlaiset lähiturnaukset jatkuvat, jotta vältytään pidemmiltä pelimatkoilta.


(Julkaistu Aamupostissa 4.2.2016, http://www.aamuposti.fi/artikkeli/361699-sport-clu... )

Seuran uusimmat