D2/04 Pojat harjoittelevat kovalla sykkeellä - Mukaan mahtuu vielä!
Julkaistu: 18.08.2016 00.00

D2/04 Pojat harjoittelevat kovalla sykkeellä - Mukaan mahtuu vielä!


2004 syntyneiden poikien D2 joukkue aloitti harjoituksen loman jälkeen todenteolla viime viikolla. Kesä- ja elokuussa pidettiin oheisharkkoja lenkkeillen ja käytiin mm. juoksemassa ylös Sveitsin laskettelurinnettä. Joukkue harjoittelee nyt neljänä päivänä viikossa. Harkat on maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Joukkueessa on mukana 29 pelaajaa ja joukkue jaetaan kilpa ja haastajajoukkueisiin. Pojat valitsivat viime kauden päätteeksi joukkueille uudet nimet ja kilpajoukkue pelaa nimellä SCH LEIJONAT ja haastajajoukkue nimellä SCH TIIKERIT.

Joukkueeseen mahtuu vielä mukaan, erityisesti haemme pelikokemusta omaavia vahvistuksia kilpajoukkueeseen! Kiinnostuneet olkaa yhteydessä koskinenpe@gmail.com.

Joukkueet pelaa Etelä-Suomen aluesarjan kilpa- ja haastajasarjoissa. Lisäksi tulemme osallistumaan erilaisiin turnauksiin ja pyrimme pelaamaan paljon harkkapelejä lähialueiden joukkueiden kanssa.Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Matti Siitari. Matti valmentaa myös 07 poikien joukkuetta. Matin kanssa kilparyhmän valmentajana toimii Jani Päivinen. Haastajaryhmässä valmentaja toimii Mika Vattulainen ja Veli-Pekka ”Vellu” Keikkonen. Joukkueen johtajina toimivat Pekka Koskinen ja Susanna Laitinen. Rahastonhoitajana toimii Heli Lepola. Toimihenkilöiden yhteistiedot löytyvät joukkueen sivuilta.

SÄBÄÄ KOVALLA SYKKEELLÄ, PELITAITOJA KEHITTÄEN!


Seuran uusimmat