04 Poikien D2-Joukkue ja Realplast allekirjoittivat merkittävän sponsorisopimuksen!
Julkaistu: 23.08.2016 00.00

04 Poikien D2-Joukkue ja Realplast allekirjoittivat merkittävän sponsorisopimuksen!

04- poikien joukkue sai kaudelle 2016-2017 merkittävän tukijan, kun hyvinkääläinen Realplast Oy lähti tukemaan joukkuetta 2 600 euron tukisummalla. Summa on merkittävä joukkueelle ja on noin neljäsosa joukkueen kausibudjetista.

”Yrityksemme päätti lähteä tukemaan hyvinkääläistä nuorten salibandyharrastusta, koska näemme todella tärkeäksi, että juniorit pystyvät harrastamaan lajia kohtuulliseen hintaan. Tiedämme myös, että SCH:ssä asiat hoidetaan hyvin ja joukkuetta on ilo tukea. ” Sanovat Realplast Oy:n toimitusjohtaja Arto Kosonen ja tuotantojohtaja Kimmo Kullberg.

”Hyvinkään kaupungin salivuorojen jaossa SCH sai tänä vuonna merkittävästi vähemmän vuoroja salibandyyn kunnolla soveltuviin saleihin kuin viime vuosina. Kaupungin tuen heikennyttyä, on todella hieno nähdä, että hyvinkääläinen yritys haluaa tukea salibandyjunioreita merkittävällä summalla. Tällä summalla pystymme kattamaan koko kauden kaupungin salivuorojen maksut.” Toteaa 04- poikien joukkueen johtaja Pekka Koskinen.

Realplast Oy on vuonna 2000 Hyvinkäällä perustettu ja siellä toimiva muovituotteiden ruiskuvaluun ja niihin liittyviin kokoonpanoihin erikoistunut sopimusvalmistaja. Realplastin osaaminen on parhaimmillaan mittatarkoissa teknisissä muoviosissa ja korkean automaatioasteen johdosta yritys pystyy vastaamaan suuriinkin volyymeihin kustannustehokkaasti ja globaalisti. Realplastin valmistamia tuotteita ovat mm. tiivisteet, laitekotelot, linssit, sekä muut tekniset muovituotteet. Toimituksista vientiin päätyy n.90%. Yrityksellä on pitkä kokemus erilaisten muovituotteiden suunnittelusta ja toteutuksista eri ruiskuvalutekniikoilla.

04- joukkue kiittää Realplast Oy:tä tuesta!

Seuran uusimmat