SCH United 2016-17 kausiennakko
Julkaistu: 29.09.2016 00.00

SCH United 2016-17 kausiennakko

KAUSIENNAKKO 2016-17

Joukkeen kasaaminen aloitettiin jo aikaisin keväällä, tiedustelemalla pelaajilta halukkuutta jatkaa hyvien juttujen parissa tulevalle kaudelle. Lisäksi joukkueenjohto laski verkot vesille uusien vahvistusten toivossa ja seuran a- junioreista saataisiin myös hyviä pelimiehiä mukaan. Näitä saatiinkin kun joukkueeseen liittyivät uusina pelaajina: Tommi Lankinen, Niko Ryttäri, Ville Räsänen, Jonne Järvinen sekä Eerik Nousiainen ja junioreista mestoille köpöttelivät Roope "Röbä" Lahti, Waltteri Roini, Luukas "Luukki" Lahtinen, Sami Haukka- aho ja Miika Vainio.

Kasaan saadulla ryhmällä hyväkäytöksisiä herrasmiehiä pelasimme jalka- ja lentopalloa sekä salibandyä läpi koko sateisen kesän.

Joukkue on hyvä blendaus nuorta oppimisen intoa, näyttämisenhalua sekä ennakkoluulottomuuta, kuin myöskin kokeneempaa varmuutta, taitoa, tukea ja turvaa. Näiden asioiden haluaisimmekin näkyvän tavassamme pelata salibandyä, ja iloksemme saimmmekin huomata jo orastavaa pilkahdusta kyseenomaisista harjoituspeleissä elo- syyskuussa.

Kävimme syyskuun alkupuolella pelaamassa Vantaalla jo legendaariseksi muodostuneen Raja- cup turnauksen, josta tänä vuonna kotiin tuomisina oli kuitenkin vain yksi voitto ja kaksi niukkaa maalin tappiota. Nämä kuitenkin riittivät kakkossijaan neljän joukkueen lohkossa. Pudotuspeleihin pääsi vain lohko voittaja.

Joukkue on asettanut tavoitteekseen nousta divisioonaa ylemmäs ja kerätä tarpeeksi sakkokassaa nousujuhlia varten.

Sarjapelit alkavat Myllypurossa 8.10.2016

Tervetuloa innostumaan raikkaasta ja aktiivisesta salibandystä ja kannustamaan SCH United voittoon!

#punanenonuusmusta

Seuran uusimmat