United toi kotiin tasurin ja voiton osa 2.
Julkaistu: 19.03.2017 00.00

Lauantain jälkimmäisessä pelissä vastaan asettui lohkon häntäpäässä majaileva TKB. Erittäin matalatempoisessa pelissä oli pahoja keskittymisvaikeuksia molemmilla joukkueilla. Heti minuutin pelin jälkeen Miko Helin tarjosi paikan Luukas " Luukki" Lahtiselle joka ei epäröinyt vaan pisti pallon maaliin. Tasan minuutti edellisestä Sami "Sämpy" Haukka-aho junaili Santeri "Sande" Holopaisen syötöstä Unitedin 2-0 johtoon. 3-0 maali näki päivänvalon ajassa 8.48 Holopaisen toimesta, esityön maaliin teki juuri tuoreen jatkosopimuksen kirjoittanut Jere "Rönni" Minkkinen. Vielä ennen ensimmäisen erän loppua TKB kavensi 3-1:een.

Toista erää oli pelattu kymmenen sekuntia kun Tommi "Hiitli" Lankinen moukaroi lähietäisyydeltä karkin maalin kattoon ja taululle vaihtuivat 4-1 lukemat. Tässä vaiheessa Hyvinkääläinen Punakone päätti laittaa ottelun jännäksi ja antaa vastustajallekkin vähän siimaa, kaksi kavennus maalia syntyivät ajoissa 20.30 ja 25.51. Näin tilanne oli 4-3 Punaisille. Ennen toisen erän loppua Haukka-aho latoi ottelun toisen maalinsa Lankisen syötöstä. Huomautettakoon että maalisyöttö oli Lankiselle kauden ensimmäinen.

Kolmanteen erään lähdettiin lukemista 5-3. Viiden minuutin jälkeen, ajassa 35.17 iski tutkapari Helin- Fager. Tällä kertaa urkuja soitti Jani Fager ja syöttäjänä toimi Miko Helin.Ajassa 40.08 päästettiin vastustajaa taas kiusoittelevasti iskuetäisyydelle, tilanteeksi 6-4. Heti perään kuitenkin Holopainen lisäsi Punaisten johtoa 7-5:ään Haukka-ahon syötöstä. Sitten vielä kolmas maali minuutin sisään, tällä kertaa TKB:lle, ajassa 40.56 tilanteeksi 7-5 Hyvinkääläisille. Helin sinetöi Punaisten voiton Lahtisen syötöstä ajassa 42.27 ja vastustaja päästettiin vielä kaunistelemaan numeroita ajassa 43.59. Loppulukemat 8-6 Unitedille.