B-pojilla huippupäivä Lohjalla
Julkaistu: 27.10.2019 00.00

Kilpasarjan kahdessa todella tiukassa pelissä hienot voitot.

Päivän ensimmäisessä pelissä vastassa lohko ykkonen Rangers. Rangers meni ensimmäisessä erässä 1-0 johtoon ja SCH:n tasoitus tuli toisessa erässä. Kolmannen erän alussa Rangers nousi kahden miehen ylivoimalla uudestaan johtoon. Poikien kova taistelu toi tasoituksen 5 minuuttia ennen loppua ja voittomaali pari minuuttia myöhemmin. Rangers yritti vielä tasoitusta ilman maalivahtia, mutta pojat taistelivat uhrautuvasti ja lopullinen niitti saatiin tyhjään maaliin 5 sekuntia ennen loppua ja tuloksena mahtava 4-2 voitto!

Toisessa pelissä vastassa Losb, joka meni nopeasti ensimmäisessä 8 minuutissa 3-0 johtoon. Pojat saivat kavennuksen erän loppuun. Toisessa erässä tehtiin maaleja urakalla puolin ja toisin ja kahden erän jälkeen tilanne oli 5-5. Kolmannessa erässä mentiin ensin 6-5 johtoon ja sen jälkeen Losb tasoitti ja meni minuutin sisällä jo 7-6 johtoon. Mutta parin minuuttia Losbin johto maalin jälkeen pojat tasoittivat ja parin kymmenen sekuntin sisällä jo 8-7 johtoon. Tämän jälkeen Losb painoi kovaa päälle ja onnistui tasoittamaan ilman maalivahtia 40 sekuntia ennen loppua. Mutta tämä ei meidän poikia vielä lannistanut vaan heti aloituksen jälkeen seuraavasta hyökkäyksestä syntyi voittomaali vain puoli minuuttia ennen loppua. Loppu taisteltiin ja hieno 9-8 voitto maalirikkaassa pelissä!!!

Kilpasarjan peleistä pelattu puolet ja lohko on todella tiukka. Kolme parasta pääsee eliitin jatkosarjaan! Ensi lauantaina jatketaan ja taistelu on kova!!