B-pojat taistelevat eliitissä paikasta jatkopeleihin!
Julkaistu: 09.02.2020 00.00

B-poikien eliittisarjaa on pelattu kaksi sarjakierrosta ja yksi vielä jäljellä eli kaikki kohdataan vielä kerran. Lohkon voittaja pääsee suoraan valtakunnalliseen SM-pudotuspelien karsintaan. Lohkon sijat 2-4 pelaa yhdessä välisarjan voittajan kanssa karsinnat ja paras pääsee myös pudotuspelien karsintaan. Panthers and GrIFK taistelevat lohkon voitosta ja ovat hieman muista karussa. Muista jatkopaikoista taistelee Blackbirds, Eräviikingit Akatemia sekä meidän SCH:n pojat.

Lauantain peleissä vastassa oli ensin lohkon viimeisenä oleva Rangers, joka on voitettu tällä kaudella jo useampaa otteeseen. Peli on Masalan pienessä kaukalossa vaikea ja vähämaalinen. Loputuloksena 2-2 tasapeli, josta joukkue voi kiittää maalissa loistavasti pelannutta Järvistä! Peliin mahtui paljon harjasyöttöjä ja pallon menetyksiä. Toisessa pelissä vastassa oli Eräviikingit, joka on ehkä se kovin vastus taistellussa neljännestä sijasta. Peliin lähdettiin pelaamaan yksinkertaisempaa pieneen kaukaloon sopivaa peli ja peli oli ensimmäistä parempaa. Tasaisen alun jälkeen päästiin kolmannen erän alussa jo kolmen maalin johtoon. Eräviikingit järjesti kovan kirin ja pääsivät jo maalin päähän 2 minuuttia ennen loppua. SCH:n pojat joutuivat vielä alivoimalle ja viimeinen pari minuuttia oli kovaa taistelu alivoimaisena ja taistelu päättyi hienoon 8-7 voittoon!!

Seuraavan kerran pelataan talviloman jälkeen maaliskuun alussa kolmen peli turnauksella. Ratkaisevat peli on 7.3.