B-poikien hyvät otteet jatkuu ja sarjatilanne vaan kiristyy
Julkaistu: 02.03.2020 00.00

B-poikien hyvät otteet jatkuu ja sarjatilanne vaan kiristyy

B-poikien taistelu Eliittisarjan jatkopaikoista jatkui tasaisissa merkeissä sunnuntaina Esport Areenalla ja ratkaisut nähdään ensiviikon lauantaina!!

Sunnuntaina pelattiin peräti kolme sarjapeliä. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Panthers Black, jolle on sarjapeleissä hävitty kaudella jo kaksi kertaa sekä pari muuta kertaa harkkapeleissä keväällä. Nyt tähän haluttiin muutos ja peli lähtikin hyvin käyntiin kahdella avauserän salamamaalilla ja puolessa välissä erää johdettiin jo 3-0! Erän lopussa Panthers kavensi, mutta vielä viimeisellä minuutilla siirryttiin 4-1 johtoon. Panthers vaihtoi maalivahdin toiseen erään ja heräsi taistelemaan… Toisessa meidän erässä SCH:n pojat taistelivat hienosti maalissa loistavasti pelanneen Lempisen johdolla. Panthers onnistui useiden tolppien jälkeen kaventamaan tilanteeseen 2-4. Kolmas erä olikin sitten kovaa puolustustaistelua... Panthers pääsi jo maalin päähän ylivoimalla ilman maalivahtia kun peliaikaa oli vähän yli minuutti…. Kovasta taistelusta huolimatta Panthers pääsi vielä viimeisellä minuutilla tasoittamaan ilman maalivahtia ja tuloksena 4-4 tasapeli... Samalle jengille hävittiin vielä suurinumeroisesti syksyn parissa harkkapelissä ja nyt tasapeli kauden tärkeimmällä hetkellä… Ei ollenkaan huono kehitys pojilta kauden aikana!! Pelin tehomiehet oli Pudas 2+0, Ristamo & Koskinen 1+0, Mäntysalo&Ruokonen&Kiljunen 0+1. Lempinen 17 torjuntaa.

Toiseen peliin vastaan asettui Blackbirds, joka on voitettu jo kahteen kertaan ja nyt sarjatilanteen kannalta kolmas voitto olisi kultaakin kalliimpi. Ensimmäinen erä oli tasainen ja erän jälkeen oltiin 1-2 häviöllä. Toisessa erässä Blackbirds pääsi jo 5-2 johtoon…. Mutta sehän ei meidän poikia haitannut… Peliä tiivistettiin ja viimeiselle erätauolla mentiin vielä 3-5 tappiolla. Kolmas erä olikin sitten SCH:n poikien maalinäytös ja peli päättyi viidellä kolmannen erän maalilla 8-5 voittoon!! Jälleen voiton takuumiehenä oli maalissa pelannut Jasper, joka toisessa pelissä oli sukunimeltään Järvinen sekä ykköskenttä kuudella maalilla. Tehomiehiä pelissä olivat Pudas 2+3!, Ristamo 2+2, Lindblom 2+0, Karttunen&Koskinen 1+0, Mäntysalo&Ruokonen&Kiljunen 0+1. Torjuntoja Järviselle kertyi 20.

Ennen kolmatta peliä nautittiin herkulliset Esport Areenalle tilatut pastat (www.pastabox.fi)… Voidaan muuten lämpimästi suositella kyseistä paikkaa jos jollakin joukkueella tarve aterialle kesken pelipäivän... Toimittivat pastat hallilla ja maukkaita oli, helppo ruoka pelipäivälle!!! Kolmannessa pelissä vastassa oli GriIFK, jota vastaa on pelattu jo neljä kertaa tällä kaudella. Tuloksena kaikista peleistä tappio ja tämäkin putki haluttiin nyt poikki. Peli lähtikin hyvin käyntiin ja kahdella alun maalilla johdettiin jo kolmen minuutin jälkeen 2-0. GrIFK pääsi sen jälkeen peliin mukaan ja siirtyi jo toisen erän puolessa välissä 4-2 johtoon. Pojat punnersivat vielä 4-4 tasoihin, mutta sen jälkeen Grani meni menojaan ja lopputulos oli lopulta 11-5… Lieko pitkä pelipäivä vai mikä syynä, mutta pelissä sattui liikaa henkilökohtaisia virheitä puolustusalueella, joista Grani rokotti armottomasti… Myös pastoista huolimatta lopussa vähän liikekin loppui. Viimeisen pelin tehomiehiä olivat Pudas&Ristamo kumpainenkin 2+1, Vienonen 1+0, Mäntysalo 0+2, Ruokonen 0+1. Lempiselle 27 torjuntaa.

Erityismaininta päivän peleistä pitää antaa joukkueen kahdelle maalivahdille eli Jaspereille Lempinen & Järvinen. Kummatkin ovat vasta C-ikäisiä, mutta otteet B:n eliittisarjassa ovat olleet vakuuttavia ja kehitys on kauden aikana ollut erinomaista!! Muutenkin joukkueen C-ikäiset pojat ovat pysyneet hyvin B:n peleissä vauhdissa mukana ja tänäänkin maaleista 4 oli C-ikäisten tekemiä... Ensikautta ajatellen joukkueen runko on hyvällä mallilla kun C-ikäisiäkin on mukana ollut jo tällä kaudella useita... Mutta ennenkuin sen enempää mietitään ensikautta niin ensilauantaina Tuusulassa pistetään kaikki peliin ja haetaan sijoitus neljän parhaan joukoon. Lohkon paras pääsee suoraan ylialueelliseen SM-karsintaan ja lohkon 2-4 pelaajat välisarjan voittajan kanssa toisesta paikasta SM-karsintaan. Eli neljnä parhaan joukossa pitää olla, jotta pelit jatkuu myös sunnuntaina. Lauantaina vastassa lohkon viimeisenä oleva aina vaarallinen Ranges sekä kolmospaikasta meidän kanssa taisteleva eilen erinomaisesti pelannut Eräviikingit Akatemia! Varmasti tiukat ja jännittävät pelit tiedossa Tuusulassa!!

Seuran uusimmat