SCH P09 kotiturnauksen antia
Julkaistu: 19.11.2019 00.00

Lauantain kotiturnaus alkoi aikaisin aamulla kovalla tohinalla saada tilat turnauskuntoon. Muutama "tonni" tavaraa paikasta A paikkaan B ja kellon lyötyä kymmenen, oli Tornadot, toimitsijat ja buffa valmiina aloittamaan tositoimet.

Ensimmisenä Tornadoille vastaan asettui lohkon kärkikamppailuun EräViikingit. Vastustaja oli selkeästi asennoitunut otteluun paremmin ja jo neljän minuutin jälkeen oli taululla numerot 4-0 EräViikingeille. Tässä kohtaa valmennus katsoi parhaaksi ottaa aikalisän ja herätellä pojat taistoon mukaan. Pikkuhiljaa pojat saivat juonen päästä kiinni ja myös vastustajan verkosta alkoi löytyä palloja. Valitettavasti joukkueet olivat jo lähtökohtaisesti tasavertaiset ja neljän maalin hyvitys alkuun oli liikaa. Ottelun lopussa lukemat 7-4 ja lohkon kärkipaikka siirtyi EräViikingeille. Tunnin päästä tästä oli seuraavan pelin aika ja vastaan tuli Oilersin Whitedragons. Jälleen pojat hieman unessa alussa ja Oilersin pojat siirtyivät ensimmäisen erän aikana 2-1 johtoon. Onneksi pojat saivat pelistä otteen ja lopulta kolmannessa erässä ottelu keskeytettiin Tornadojen 14-2 johtolukemiin. Lohkon kakkossija kuitenkin takaa Tornadoille paikan eliittisarjaan kun alkulohkoa on enää kaksi peliä jäljellä.

Blackin pojat aloittivat pelitaipaleensa iltapäivällä TU:a vastaan. Vastustaja on lohkon kärjessä ja edellinen ottelu hävittiin muutamalla maalilla. Sama tahti jatkui tänään ja valitettavasti kotiluolan taika ei aivan kestänyt loppuun asti ja vastustaja vei voiton 7-6. Iltapäivällä vastaan tuli lohkon toinen kärkijoukkue ja myös Hawkseille oli hävitty edellinen ottelu. Tästä sekä aamun kirvelevästä yhden maalin tappiosta sisuuntuneena , Black puristi selkeän 8-4 voiton vastustajasta. Black piti paikkansa lohkon kolmantena ja viimeisen kierroksen jälkeen katsotaan, jatkuuko taival alimmassa vai keskimmäisessä haastajajatkosarjassa.