SCH P09 Tornadot opintomatkalla Suomen Turussa
Julkaistu: 15.09.2020 00.00

SCH P09 Tornadot opintomatkalla Suomen Turussa

Syyskuinen viikonloppu vietettiin salibandyn merkeissä Mestareiden Cup 2020 kutsuturnauksessa. E1-pojat sarjaan osallistui kahden poisjäännin (Classic & OFBC) jälkeen kymmenen kivenkovaa joukkuetta ympäri Suomea.

SCH:n alkusarja käynnistyi Kouvolan Susia vastaan. Peli lähti heti hyvällä tekemisellä liikkeelle ja erätauolle mentiin SCH:n 3-1 johdossa. Toiseen erään karistettiin vielä perhoset vatsasta ja loppulukemiksi SCH:lle 8-3. Ottelun tsempparina maalivahti Pyry Miettinen.

Lauantain toisessa matsissa tuli tuttu joukkue vastaan Etelä-Suomesta, EräViikingit. Heti alkuvihellyksestä lähtien oli selvää, että tästä tulee selviämiskamppailu. ErVi oli jokaisella osa-alueella askeleen edellä, loppulukemiksi kuitenkin vain ErVi 2 – SCH 0. Ottelun tsemppari Kalle Nieminen.

Kolmanteen peliin vastaan asettui Hämeenlinnan ylpeys eli Steelers. Vaikkakin kivenheiton päässä ollaan, niin kertaakaan ei olla reikäpalloa vastakkain lätkitty. Hyvä treenivastus siis jatkossakin, koska sarjassa ei kohdata maakuntarajan takia. Pallon hallinnallisesti peli meni melko tasan 50/50, mutta Steelersin päättäväisyys maalintekotilanteissa oli huomattavasti parempaa kuin meidän pojilla. Maalintekopaikoille ja läpiajoihinkin kyllä päästiin mutta tällä kertaa ruuti oli märkää. Steelers 3 – SCH 0. Ottelun tsemppari Samuel Rytkönen.

Lauantai-illan viimeinen vielä SBS Maskua vastaan. Tässä vaiheessa varmaa oli pääsy sunnuntain puolivälieriin. Voitolla lohkon kolmas, ja vastaan toisen lohkon 2. eli TPS. Häviöllä lohkon neljäs tila, ja vastaan toisen lohkon 1. eli Nokian KRP. Kävi ottelussa niin tai näin niin kova joukkue tulee sunnuntaiaamuna vastaan. Ottelu Maskua vastaan oli SCH:n hallintaa. Avauspeli toimi, liikettäkin löytyi illan viimeiseen ja nyt oli maalinteossa nälkää. Voitto 6-2. Ottelun tsemppari Kasper Peltomäki.

Sunnuntain puolivälierässä vastaan asettui kotijoukkue TPS. Vähän kuin ErVi peli, oltiin telineissä heti alusta saakka ja Tepsin taktinen peli osoittautui hankalaksi SCH:lle. Hunajata hunajata railasi, kun TPS sai maalihanansa auki. SCH taisteli leuka pystyssä mutta selvästi paremmalle ei vain mahdettu mitään. Loppulukemat Tepsille 7-3. Ottelun tsemppari Lukas Herttuainen.

Häviö Tepsille tiesi SCH:n loppusijoitukseksi sijat 5-8. Sen enempää sijoituspelejä ei pelattu vallitsevan tilanteen vuoksi, hyvä näin. TPS meni lopulta finaalin saakka, jossa se hävisi niukasti Nokian KRP:lle joka viime vuoden tapaan nappasi turnauksesta voiton.

SCH:n joukkueen tärkeimmäksi pelaajaksi turnauksessa valittiin Kalle Nieminen.

Yhteenvetona turnauksesta voisi sanoa, että se mitä mentiin hakemaan, se myös saatiin. Oppia on myös vastustajien eri taktiikat sekä pelaajien yksilötaidot. Kiitos Turku, No Hard Feelings!

Seuran uusimmat