Naiset pelasivat sunnuntaina Lohjalla
Julkaistu: 26.01.2020 00.00

Tänään taisteltiin pisteistä Lohjan tennarissa. SCH:n päivän ensimmäinen peli pelattiin Hystiä vastaan. Ensimmäinen erä pelattiin rauhallisemmalla tempolla eikä maaleja syntynyt kummallekaan joukkueelle. Heti toisen erän alussa Kikka Janhunen #20 pääsi vastustajalta karkuun ja viimeisteli läpiajonsa timanttisella vedolla Hystin maaliverkkoihin, vieden SCH:n 0-1 johtoon. Muutaman minuutin kuluttua myös Anna Mölsä #17 pisti pallon maaliin Helianna Niemelän #9 vedon jälkeisestä irto pallosta maalin edessä. Toinen erä oli hyvää vääntöä ja aivan erän lopulla Tuija Aarniola- Kakkonen #2 teki vielä erän kolmannen maalin Janna Rauhalan #3 syötöstä. Kolmanteen erään asteltiin 0-3 johdolla, joka jäi myös lopulta pelin tulokseksi. Kolmas erä koostui hyvästä viisikko pelistä ja hyvistä syötöistä!

Toinen peli GrIFK:ta vastaan oli melkoista vääntöä alusta loppuun saakka. Molemmat joukkueet kävivät kovaa kamppailua pallosta. Tässä pelissä puolustus oli jatkuvasti kovan paineen alla ja hyökkäys päässä pallon suojaus ja nopeat syötöt olivat tärkeitä. Ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty. Toisessa erässä sama vääntö jatkui, kunnes Janna Rauhala #3 pääsi syöttämään Tuija Aarniola- Kakkoselle #2 hyvän syötön vastustajien ohi ja Tuija pääsi haastamaan vastustajan maalivahtia ja vei SCH:n 1-0 johtoon. Loppu peli kamppailtiin loppuun asti, eikä maaleja kummallekaan joukkueelle enää siunaantunut. Peli päättyi SCH:n tiukkaan 1-0 voittoon.

Molemmissa peleissä joukkueen maalivahdit pelasivat aivan loistavat pelit! Kiitos Elina "Mallu" Rantakangas #1 ja Emilia Mätäsaho #40.

SCH: naiset veivät tänään täydet neljä pistettä mukanaan Hyvinkäälle! Alla sarjataulukko tilanne pelien jälkeen.