Hyvää meininkiä D -tyttöjen kotiturnauksessa
Julkaistu: 27.11.2019 00.00

Lauantaina 23.11. pelattiin Vehkojalla D -tyttöjen alempaa haastajasarjaa viiden ottelun verran. SCH:n tytöt aloittivat turnauksen vahvasti voittaen Hawks:n 11-2. Pistetiliään pelissä pääsivät kartuttamaan Iida Leino 0+2, Helmi Makkonen 1+1, Sanni Haukka-aho 1+0, Minja Numminen 1+0, Jasmin Öhman 1+4, Lotta Pakarinen 4+2, sekä Meeri Liesmäki 3+0. Ottelun alussa maalitolppien väliin asettui Pilvi Rahkonen. Kolmanteen erään maaliin vaihdettiin Sara Bergman, joka pääsi samalla pelaamaan tällä kaudella ensimmäistä sarjaotteluaan.

Iltapäivän ottelussa saatiin kylmää kyytiä selvästi vahvemmalta SB Vantaan tyttöjengiltä.Ottelu päättyi lukemiin 0-12, kun peliä oli pelattu 41 minuuttia. Ottelussa nähtiin myös jäähy, joka määrättiin vastustajille vaarallisesta pelistä. Ottelun epätasaisuudesta kertovat myös maalivahtien torjuntatilastot SCH 22 – SB Vantaa 5.

Iso kiitos tyttöjä kannustamassa olleelle runsaslukuiselle yleisölle ja sponsoreille RTA-Yhtiöt, Kone, Rakennusliike Vaitex, Tools ja Ullan Pakari.

Vanhempien järjestämässä kahviossa riitti asiakkaita aina viime minuuteille saakka. Kiitoksen saavat siis myös mahtavat taustajoukot, jotka osallistuivat turnausjärjestelyihin huippumeiningillä.

Sarjan seuraavat pelit pelataan 14.12. Hakaniemessä. Tyttöjen vastustajiksi asettuvat EräViikingit Musta, sekä Northern Stars II.