Jaguaarit haastajafinaaliin voittajaksi!
Julkaistu: 27.04.2022 00.00

Pitkä kausi sai arvoisensa päätöksen sunnuntaina 3.4. Vantaan Campo Sportissa kun SCH Jaguaarit voitti C-haastajafinaalissa SB-Pron todella tiukan ja tasaisen taistelun jälkeen 6-5, upeaa Jaguaarit!

Ottelu eteni tasaisissa merkeissä aina kolmannen erän loppuhetkille saakka vaikka välissä SCH ehti johtaa peliä jo 5-2. Kolmanteen erään lähdettiin lopulta maalin johdossa ja vaikka SB-Pro onnistui tasoittamaan 5-5:een ajassa 36.32 niin tästä ei Jaguaarit lannistuneet vaan lopulta voittomaaliksi jäänyt 6-5 osuma taiteiltiin vajaa 5 minuuttia ennen loppua ajassa 40.20

Summerin soidessa rajut tuuletukset ilmoille, ne ilon hetket ja kokemukset joita harrastus voi parhaimmillaan antaa näkyivät kaikkien kasvoilla ja eleissä. Yhdessä tehty suoritus palkitsee.

Kausi lyhyesti yhteenvedettynä:

Syksyllä vaikeampaa voittosarakkeen kanssa vaikka hyviäkin pelejä mahtui joukkoon ja lopulta jatkosarjoihin lähdettäessä tasaista hyvää suorittamista 15 ottelun verran, saldona 11 voittoa, 1 tasapeli ja 3 tappiota maalisuhteella 151-111.

Haastajafinaaliin edettiin lohkovoittajana 23 pistellä ja 4 pisteen erolla lohkokakkoseen (VSS) nähden. Toisesta lohkosta vastustajaksi saatiin siis SB-Pro täsmälleen samalla 23 pisteen saldolla, joten siinäkin mielessä asetelmat finaalin olivat tiukat. Ja oltiinhan kauden aikana pelattu myös ”paikallisvastustajan” kanssa useampi tiukka harkkapelikin joista voittoja molemmille.

Kauden aikana joukkueessa ehti pelata myös muutamia pelaajia nuoremmasta 2012 syntyneiden joukkueesta sekä T14 joukkueesta erinäisten poissaolojen vuoksi, jotta joukkue turnauksiin saatiin kasaan. Kiitos myös heille panoksesta ja näinhän yhdessä seurana meidän tulisikin auttaa toisiamme tarpeen tullen, mahtavaa!

Haastajajatkosarjan otteluiden tarkemmat tilastot, tulokset ja sarjataulukot näet täältä: https://salibandy.fi/tulospalvelu/335/8402/9367/2021-2022/sarjataulukko