6
LOK
19.00
Miehet, MIESTEN 2-DIVISIOONA

SCH - DR  8 - 0

Martin halli

Artulle maistui nachopelti...

Diablos Rojos, kavereille DR oli ennakkoon SCH:lle hieman arvoituksellinen joukkue, olihan DR piessyt edellisellä kierroksella NIB:n 13 - 5 ja senkin kahden kentäntällisen rosterilla "ylijuosten" kuten Vallinkoski ammattitermiä käytti ja onhan NIB viimekausina ollut tiukka vastus Mustille. Illan otteluun saapui myös nuo 2 kentällistä, päävalmentaja Ville Toivosen huomioidessa... pari kovempaa jamppaa mukana.

Coach Ville Toivonen oli laatinut otteluun selkeän taktiikan, SCH pitää palloa ja jaksaa odottaa maalipaikkoja. Taktiikka purikin erinomaisesti, DR sai aikaan muutamia nopeita vastahyökkäyksiä ottelun aikana, sekä yksittäisiä hetkiä jolloin painetta saatiin SCH:n päätyyn, muu aika meni keskittyessä erittäin tiiviiseen puolustukseen.

Jaksettiin odottaa että kaverin jalka hiipuu ja se kannatti. Alun näennäisesti tasaisen pelin jälkeen alkoi Mustat tehtailemaan maaleja tasaiseen tahtiin. Illan ykkönen, Arttu Kieksi napsi 17 torjuntaa ja 1 syöttöpisteen. Noihin torjuntoihin mahtui muutama todella näyttävä torjunta. Jos Artun torjuntaprosenttia oli 100 %, niin SCH:n kolmen pelin (1xSuomen Cup, 2x kakkosdivari) YV ja AV prosentit ovat myös 100 %, kova saldo.

SCH:n nuoret, Pasi Leinonen 2 + 0, Miro Seppä 1 + 0, Miro Valkonen 0 + 1, "höystettynä" pakeilla Juuso Pirinen ja Atte Kiljunen pelasivat kerrassaan erinomaisesti!

Vanhoista tekijöistä Joel Vallinkoski 1 + 2, Ville Pousi 1 + 2, Toni Kalteva 2 + 0, Aleksi Tiilola 1 + 0, Johannes Leino ja Arttu Kieksi 0 + 1. Muutenkin koko joukkue saa kiitettävän paperit!

Tuomarikaksikko Henrit Halonen ja Lyyra olivat juristit paikallaan.

Kiitos katsojille, tilastojen mukaan teitä oli 85 saapunut keskiviikkoillan viihdettä nauttimaan.

Kiitos myös "@kameramatkassa1" erinomainen linkki maalikoosteeseen alla

IG = @kameramatkassa1

Youtube = Sportti Nurkka

https://www.youtube.com/watch?v=khkPmw2b_MQ

Ottelutahti on kiivas... lauantaina 9.10 Martissa klo. 17:00 jatketaan Suomen Cupin merkeissä. Siitä pieni otteluennakko tulossa.

Tilastot

8 - 0

DR
1 - 02 - 05 - 0
18'MaaliPousi Ville
18'MaalisyöttöValkonen Miro
26'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
27'MaaliKalteva Toni
27'MaalisyöttöVallinkoski Joel
28'MaaliSeppä Miro
28'MaalisyöttöVallinkoski Joel
40'MaaliLeino Pasi
40'MaalisyöttöPousi Ville
44'MaaliKalteva Toni
44'MaalisyöttöLeino Pasi
46'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
47'MaaliTiilola Aleksi
47'MaalisyöttöPousi Ville
49'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
50'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
50'MaaliVallinkoski Joel
50'MaalisyöttöLeino Johannes
59'MaaliLeino Pasi
59'MaalisyöttöKieksi Arttu

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista