24
LOK
16.00
Miehet, MIESTEN 2-DIVISIOONA

Jokerit - SCH   2 - 5

Tapulin Lehto Areena Helsinki

Maalivahtien ilta, Toni Nurmi SCH:n eliittiä!

SCH lähti otteluun ennakkosuosikkina, vaikka edellisen illan Cup ottelu painoi hieman jaloissa.

Tempo oli hieman hitaampaa kuin aiemmissa otteluissa, silti Mustien pallonhallintapeli ei antanut Jokereille juurikaan mahdollisuutta. Jos tempo oli verkkaisempaa silti maalipaikkoja luotiin kiivaaseen tahtiin, ei vaan uponnut. Toki SCH:n parhaan MV Toni Nurmen virkaveli toisessa päässä oli syyllinen moiseen, pelasihan Tuomas Misukka erinomaisesti. SCH laukoi maalia kohden 47 kertaa josta koppeja 42. Toni Nurmi pääsi hivenen helpommalla 23/21.

Oli outoa olla hallissa (oli hieno) jossa ei musiikki soi, DJ ei heitä läppää ja yleisöäkin 31 (näistä n.10 SCH:n kannattajia)

Tuomarikaksikko Mikko Kantanen ja Tapio Liukkolampi hoitivat roolinsa hyvin, tosin pistivät meidät sukkakaupoille kun oli vääränväriset Norlynit jalassa. No tämä menee jojon piikkiin kun ei noita sääntöjä ole opetellut.

SCH:n tehot: Aleksi Tiilola 1+1, Miro Seppä, Toni Kalteva, Pasi Leino ja Ville Pousi maali mieheen ja syötöt Joel Vallinkoski ja Ismo Juvonen.

Hieman on hengästyttävä tahti kun Suomen Cupissakin vielä roikutaan mukana. La. 30.10 matkaamme Tikkurilan Tiger Sport Areenalle jossa kohtaamme Tiikerit II sarjan kärkiottelussa. Ottelu alkaa jo klo. 13:00. Tiikerit on aina ollut meille hankala vastustaja, mutta 3 pistettä lähdetään hakemaan.

Tilastot
Jokerit

2 - 5

0 - 21 - 11 - 2
5'MaaliLeino Pasi
19'MaaliTiilola Aleksi
19'MaalisyöttöJuvonen Ismo
26'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
33'MaaliVastustajan pelaaja
34'MaaliPousi Ville
35'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
41'MaaliVastustajan pelaaja
53'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
54'MaaliKalteva Toni
54'MaalisyöttöVallinkoski Joel
59'MaaliSeppä Miro
59'MaalisyöttöTiilola Aleksi

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista