Tänään vastaan DR
Julkaistu: 06.10.2021 00.00

Tänään vastaan DR

Miesten edustus aloittaa sarjapelit kotona tänään kello 19:00 kun vastaan asettuu Mexicon lahja suomen salibandylle Diablos Rojos. Tuttavallisemmin DR. Sen enempää ei oikein joukkueesta tiedetä. Aikaisemmin ei olla kohdattu muualla kuin ehkä jonkun hallin kahviossa. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi sarjaporrasta ylemmäs kakkoseen.

Joka tapauksessa DR aloitti kauden vahvasti ja voitti kotiavauksessa NIB:n 13-5. Joukkue pelasi ensimmäisen ottelun 11 kenttäpelaajan voimin mutta jaksoi silti pitää tasoa yllä läpi ottelun. Joukkueen ns. ykköskenttä oli todella kovalla pelipäällä. Henri Saario 4+1, Janne Oinonen 3+2 ja Jyri Järvinen 1+4. Ei huonot tehot sarja aloitukseen. Lähes samalla kokoonpanolla joukkue lähtee tänään myös taistelemaan ensimmäisistä vieraspisteistä.

Kotijoukkue SCH lähtee lähes täydellä miehistöllä illan otteluun. Muutaman pienen alaraajavamman vakavuus varmistuu vielä hallilla, kun Tohtori tarkistaa kaikkien pelaajien päivän kunnon vielä erikseen. Joka tapauksessa reilu kolme kenttää saadaan tänäänkin penkkiä kuluttamaan. Ja kaikkia varmasti tarvitaan, että saadaan vastustajan tehokolmikko pidettyä aisoissa. Onhan tämä kuitenkin sen verta yksinkertainen peli, että riittää kun veskari pelaa nollan ja joku hyökkääjä tekee säkä maalin. Sehän riittää.

Illan otteluun on tuttuun tapaan ilmainen sisäänpääsy. Toivotaan että kukin hoitaa omalta osaltaan valtiovallan asettamia ohjeistuksia tähän maailman tilanteeseen. Tervetuloa siis paikan päälle seuraamaan ja ehkä jopa kannustamaan kotijoukkuetta.

Seuran uusimmat