United matkalla Maajoukkuetie -tapahtumaan 14.9. – 16.9.
Julkaistu: 15.09.2023 11.20

United matkalla Maajoukkuetie -tapahtumaan 14.9. – 16.9.

Syyskuuta koitti, ja seuraava ryhmä, oli täynnä jännitystä ja odotusta. Pojat olivat kuulleet innostavia tarinoita ja kertomuksia edelliseltä Eerikkilän läpi käyneeltä ryhmältä, ja nyt heillä oli mahdollisuus itse kokea maajoukkuetie Eerikkilän leirikeskuksessa.

Jo tiistain harjoituksista ja aamun kokoontumisesta asti oli selvää että pojat ovat valmiita antamaan kaikkensa leirityksen tulevina kolmen päivän aikana, alusta asti oli selvää että tämä tapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus pelaajille kehittää taitojaan ja saada arvokasta kokemusta huippusalibandystä. Pojat selvästi tietävät, että nämä ovat ensimmäisiä tärkeitä askelia kohti omia unelmia ja tavoitteita salibandyn parissa.

Erityisesti pojat ovat innoissaan siitä, että saavat yhdessä jakaa tämän kokemuksen, tutustua uusiin pelaajiin. Tämä jos joku luo sitä ME ja TIIMI henkeä tulevaa kautta varten.

Valmennustiimi kommentoi: "Näemme näissä nuorissa pelaajissa valtavaa potentiaalia. He ovat motivoituneita ja haluavat oppia jatkuvasti ja ennakkoluulottomasti lisää, nämä kokemukset ovat joukkueelle kuin laittaisi rahaa pankkiin"

Seuraa meitä pysyäksesi ajan tasalla tapahtumasta ja P13 Unitedin seikkailusta maajoukkuekentillä. #P13UnitedMaajoukkuetie #tiimi #tulevaisuus #SCH #SB97