SCH Naisten kuntosähly aloittaa toisen kautensa.
Julkaistu: 29.05.2018 00.00

SCH Naisten kuntosähly aloittaa toisen kautensa.

SCH Naisten kuntosähly on syksyllä 2017 aloittanut naisten harrastejoukkue. Päätavoitteenamme on kunnon kohotus ja sen ylläpitäminen sekä tietysti mukava yhdessä pelaaminen. Alkavalle kaudelle pyrimme saamaan silloin tällöin myös lajivalmennusta oman seuran vahvuuksia käyttäen.

Ensimmäisellä kaudella harkkavuoroja oli kahdesti viikossa. Joukossa mukana on niin entisiä liiton sarjojakin pelanneita pelaajia, kuin myös vasta-alkajiakin,joten pelaajakirjo oli laaja ja hyvän yhteishengen ansiosta kaikki mahtui kentälle ja sai vastuuta. Ehdimme pelata yhden harkkapelinkin. Rennolla meiningillä yhdessä tehden menemme kohti uutta kautta.

Isommalla porukalla on aina mukavanmpi pelata, joten jos sinä tai ystäväsi on nainen, joka haluaisi aloittaa mukavan ja rennon uuden harrastuksen ja joukkuelajit on lähellä sydäntä, ota yhteyttä ja tule kokeilemaan syksyllä 2018! Aikaisempaa kokemusta salibandyn pelaamisesta ei tarvitse olla, kunhan tietää, miten päin mailaa pidetään kädessä. Myös maalivahdeille olisi tarvetta. Harjoituskausi alkaa noin elokuun puolen välin tienoilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Susa Meltola, sch.susameltola@hotmail.com (aiheeksi SCH Naisten kuntosähly).


Seuran uusimmat