19
LOK
16.00
Miehet, 2. Divisioona B-taso

SCH M Edustus - VSS  7 - 6

Martin halli

Nurmi, Hakulinen, Tiilola ja Riksulaiset avain voittoon

Ensimmäiseksi pitää kiittää runsasta ja kannustaavaa yleisöä. Teitä oli paikalla yli 100 mikä on 2 divarissa poikkeuksellisen paljon.

Oli mukava huomata, että joukossa oli muutamia SCH "legendoja" Kuri, Katila, Keinonen, Jauhiainen ja Tuominen, näistä Jauhiainen on erittäin kovalla prosentilla edarin treeneissä mukana tuoden omaa panostaan tekemiseen. On Tuominenkin treeneissä ollut.... pelipaikkakin olisi tarjolla... Mitä tekee jatkossa katsomossa ollut Vallinkoski, RSS Panthersiin siirtynyt "MC Joe´l" olisi kova vahvistus myös Mustiin jos reissaaminen Hyvinkään pohjoiseen territorioon jossan vaiheessa kyllästyttää. Muitakin pelimiehiä katsomossa varmaan oli, mutta välillä piti tiirailla peliäkin mikä alkoi suhteellisen murheellisesti mutta loppua kohden parantaen tuloksena 3 pistettä.

Voiko 2 divarissa pärjätä jos pelaaminen ja tehot pyörivät kahden pelaajan harteilla ja ympärillä, tätä varmasti miettii VSS:n valmennus Oskari Saaren johdolla. Kasassa 4 kentällistä hyviä pelimiehiä, mutta kaksikko Marjanen (4+2) ja Makkonen (2+2) pelaavat 1,5 - 2 min. vaihtoja, huilaavat hetken ja taas mennään. Tehoja kaksikolta saadaan irti mutta mitä ajattelee muu joukkue kun pureskelee tuppea vaihtopenkillä. SCH oppi loppua kohden miten tämä tehokaksikko pelataan ulos pelistä, vastustajalla pallo liikkui ja pysyi hallussa mutta ykköstekopaikkoihin ei niin vain enään päästy. Varsinkin kolmannessa erässä vedot jäivät SCH:n uhrautuvaiseen peittämiseen varsinkin Kaltevan ja Perätalon johdolla, näin VSS:n eväät oli syöty.

SCH:n päävalmentaja Tomas Nurmi on äärimmäinen esimerkki hyvästä valmentajasta. "Ledin" kehittää peliä ja pelaajia ottelun aikana eikä louskuta tuomareille ja vastustajalle läpi ottelun kuten VSS valmennus toimi. Vaikka mieli tekee, ei se johda mihinkään (pitäisi itsekin muistaa)

1. erässä VSS oli jo tekemässä karkumatkaa mutta totuuden nimissä heidän jäähyily päästi SCH:n mukaan peliin ja kun mukaan päästään, silloin mennään päätyyn asti.

Riihimäen Trio Pekonen, Lehto ja Laurila ovat aloittaneet kauden vahvasti ja tuovat hienosti panoksensa joukkueeseen. Myös omat B junnut ovat oiva lisä Mustien treenaamiseen ja pelaamiseen, nyt kentällä nähtiin Jakob Pudas.

SCH:n peli paranee kokoajan ja kun viisikkopuolustaminen on hereillä ja paranee kauden mittaan saadaan maalieroakin kauniimmaksi, vielä omissa soi liiankin kanssa.

Ottelun tuomarikaksikko Lampola ja Halonen hoitivat pestinsä tyylikkäästi.

Seuraavaksi kohdataan vieraissa Tiikerit II, ottelu pelataan Tiger Sport Areenalla la. 26.10 ja ottelu alkaa jo klo. 14.00.

Tulkaahan kannustamaan!

Alla olevan linkin takaa oikea otteluraportti.

https://fi-fi.facebook.com/pages/category/Sports-Team/SCH-Miehet-edustus-249933448385347/

Tilastot

7 - 6

VSS
3 - 53 - 11 - 0
0'MaaliVastustajan pelaaja
0'MaaliVastustajan pelaaja
4'MaaliVastustajan pelaaja
9'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
10'Jäähy: 5 minVastustajan pelaaja
11'MaaliPekonen Toivo
11'MaalisyöttöLehto Elias
12'MaaliKalteva Toni
12'MaalisyöttöTiilola Aleksi
13'MaaliLehto Elias
13'MaalisyöttöPekonen Toivo
15'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
18'Jäähy: 2minKalteva Toni
19'MaaliVastustajan pelaaja
19'MaaliVastustajan pelaaja
27'MaaliLaurila Ano
27'MaalisyöttöTiilola Aleksi
27'MaaliTikka Aleksi
27'MaalisyöttöPekonen Toivo
33'Jäähy: 2minNokkala Valtteri
37'MaaliVastustajan pelaaja
39'MaaliHakulinen Joonas
41'MaaliHakulinen Joonas
41'MaalisyöttöLeino Johannes
49'Jäähy: 2minPerätalo Elias

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista