Tiikerit II - SCH M Edustus   9 - 6

Tiger Sport

Masentava vartti kolmannessa erässä

No niin... (työt häiritsee hieman raportointia)

SCH oli hyvin mukana kaksi erää, tosin Tiikerit piti palloa ja liikkui hyvin. SCH käytti paikkansa ja tasatahtiin mentiin kolmanteen erään.

Liekö venyneet vaihdot syynä siihen, että jalka alkoi painaa kolmannessa erässä samalla kun Tiikerit lisäsi vauhtia ja tiukensi karvausta. Kahdella tultiin päälle ja kun pakit yrittivät keksiä keinoja avaukseen.... hyökkääjät olisivat olleet jo Tuusulanväylän itäpuolella jos välissä ei olisi ollut 10 tuuman betoniseinää. Tiikerit oli hyvä ja kolmas erä meni perässä juoksemiseen eikä siinä pärjtty kuten tulos kertoo. Omaa peliä ei saatu aikaan millään.

Niin ja tuomarit tuomitsivat harmaissa paidoissa, tähän ei todellakaan kaaduttu, alkuun SCH hyötyi kun pilli soi koko ajan Tiikereille ja molempien jäähyt olivat niin ja näin.

Huomiona, katsomossa oli 80 % Hyvinkäältä ja 20 % Vantaalta, kiitos siitä teille

Sunnuntaina 3.11 Martissa kohdataan NIB klo.16.00 alkavassa ottelussa. Koitetaan sitä ennen selvittää mikä tämä NIB on.

Poissa varmuudella, Hakala, Nousiainen, Kytöläinen, Vähämaa, Lahtinen jr, .. Joonas "Zona" hakulisen polvi vielä arvoitus...

2019 debyyttinsä Mustissa sen sijaan suorittaa Joel Vallinkoski

Tilastot
Tiikerit II

9 - 6

2 - 21 - 26 - 2
9'MaaliPekonen Toivo
11'MaaliVastustajan pelaaja
17'MaaliVastustajan pelaaja
19'MaaliHakulinen Joonas
19'MaalisyöttöKalteva Toni
23'MaaliHakulinen Joonas
23'MaalisyöttöKalteva Toni
25'MaaliLehto Elias
25'MaalisyöttöPekonen Toivo
33'Jäähy: 2minOhtonen Oskari
33'MaaliVastustajan pelaaja
35'Jäähy: 2minFager Jani
44'MaaliVastustajan pelaaja
44'MaaliFager Jani
44'MaalisyöttöLehto Elias
46'MaaliVastustajan pelaaja
48'MaaliVastustajan pelaaja
49'MaaliVastustajan pelaaja
52'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
56'MaaliVastustajan pelaaja
59'MaaliVastustajan pelaaja
59'MaaliHolopainen Santeri
59'MaalisyöttöLaurila Ano
59'Jäähy: 2minOhtonen Oskari