Miehet, 2. Divisioona B-taso

VSS - SCH M Edustus   5 - 6

Nummelanharjun LH

VSS aseeton lennossa olevalle SCH:lle

237 päinen kotiyleisö, seassa ilahduttavasti parikymmentä SCH:n kannattajaa sai todeta, että kun "Maalausliike Toni Kalteva Oy" laittaa toimistonsa pystyyn vastustajan maalin kulmille, aina tapahtuu! "Gälis" kynäilee ikäänkuin huomaamatta maaleja sieltä täältä kovalla teholla. Vaikka nyt Vihdissä tehoista vastasi pääosin 1. kenttä, pelasi SCH:n kaikki kentälliset taistelevaa ja uhrautuvaa peliä, viimeisenä lukkona Arttu Kieksi 31 torjunnallaan.

Penkin takana hääri uusi valmentajakaksikko Matti Kaipio ja Harry Virtanen, apuna Paavo Koskelin ja jalkaa poteva Elias Perätalo.

Ottelun käännekohtana olivat tapahtumat kun pelikello näytti 46:14. Vastustajalla kova vaihe päällä, vaarallinen hyökkäys menossa kun kaveri sotkeutuu omiin jalkoihin kun erinomaisesti pelannut Janne Vallioniemi ahdistaa iholla. Tuomari oli sijoittunut juuri oikein ja antoi ottelun jatkua. Nopea kääntö jonka Aleksi Tikka Tomi Laaksosen passista veti Wedgetillä sisään. No hermohan siinä vastustajalla meni, saldona 2 +10 minuuttia.

Ennen tätä ja varsinkin tämän jälkeen VSS:n valmennuskaksikko Saari ja Teliranta keskittyivät muuhun kuin peliin, leuat kävivät ja virheitä haettiin jatkuvasti tuomarikaksikosta Jani Kokkosesta ja Kasper Mobarakista, syyttä suotta, sillä lainoppinut kaksikko hoiti tehtävänsä mallikkaasti. Osansa soppaan lisäsi Paavo "Panze" Koskelin joka sopivasti herkisti entistä SCH:n maalivahtia Janne Telirantaa.

Lopussa VSS kaunisteli lukemat kahdella maalilla kun pelasivat ilman maalivahtia. Lopputulos 5 - 6 kuvaa hyvin ottelun tasaisuutta, sarjan kärkiporukat vastakkain.... hyvää salibandyviihdettä perjantai illalle. Kova uho oli VSS sivustoilla ennen ottelua... revanssia haettiin, mutta hissukseen kotimatka alahuulta purren taivallettiin.

SCH jatkaa lohkon kärjessä 33 pisteellä ja repi eron VSS:n jo 5 pisteeseen, takana vaanivat Indians II (28 p.)ja Tiikerit I (25 p.) jotka kohtaavat toisensa tänään 25.1 lauantaina.

Ensiviikon lauantaina 1.2 klo. 16:00 SCH kohtaa takana vaanivan Tiikerilauman joka on ollut aina paha vastus meille, kun ne pirulaisethan pelaavat hyvää säbää.

Tilastot
VSS

5 - 6

2 - 11 - 22 - 3
9'MaaliVastustajan pelaaja
14'MaaliKalteva Toni
14'MaalisyöttöVallinkoski Joel
15'MaaliVastustajan pelaaja
20'MaaliVastustajan pelaaja
22'MaaliKalteva Toni
23'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
34'MaaliJuvonen Ismo
34'MaalisyöttöKalteva Toni
43'MaaliKalteva Toni
43'MaalisyöttöHakulinen Joonas
46'MaaliTikka Aleksi
46'MaalisyöttöLaaksonen Tomi
46'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
49'MaaliKalteva Toni
49'MaalisyöttöVallinkoski Joel
57'MaaliVastustajan pelaaja
59'MaaliVastustajan pelaaja