C1 pojat / P04, C1-Pojat Haastajasarja

M-Team II - SCH Red

Tiger Sport Areena, Tammiston kauppatie 24, Vantaa

C1 junioreille avausvoitto

SCH Red kohtasi haastajasarjan kolmannessa ottelussaan M-Team II joukkueen. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta pelin edetessä SCH sai aikaan pitkiä pallollisia jaksoja vastustajan päädyssä. Avausmaali nähtiinkin noin 6 minuutin kohdalla, kun SCH:n Tuukka Ruokonen kiersi kunniakierroksen vastustajan puolustuksen ympäri ja laukoi pallon vastustamattomasti ylänurkkaan. Hetkeä myöhemmin 07-joukkueesta lainalla ollut Rasmus Siitari viimeisteli takatolpalta kahteen nollaan Esa Lehtosen loistavasta tarjoilusta. M-Team kavensi vielä vastahyökkäyksestä ekan erän loppuluvuiksi 2-1.

Toisessa erässä SCH sortui jäähyilyyn, mutta puolustus oli tiivis ja maalivahti Jasper Järvinen poimi läpi tulleet laukaukset. Parivaljakko Siitari- Lehtonen järkkäsikin sitten kaksi maalia, jonka jälkeen M-Team sai yhden kavennuksen pallon lipuessa torjunnan jälkeen niukasti maaliviivan yli. Esa Lehtonen teki vielä yhden maalin Oskari Jussilan syötöstä ja pääsi yrittämään rankkariakin siinä tällä kertaa onnistumatta. Erän loppuluvut 5-2.

Kolmanteen erään lähdettiin pitämään johtoa, mutta maalinteolta ei voinut välttyä, kun Markus Raunio avasi maalitilinsä veskan edestä Arttu Karpinskin syötöstä. Karpinski itse iski komean maalin yläriman ja maalivahdin selän kautta. Syöttäjänä Hannes Kärki. Myös Eero Aittokallio teki avausmaalinsa maalin edestä kahden puolustajan ahdisteluista huolimatta. Erän lopussa keskittyminen pojilla ehkä hiukan herpaantui ja M- Team pääsi rokottamaan kahdella maalilla pallon menetysten jälkeen. Loppunumerot 8-4 ja kauden avausvoitto SCH:lle oli kuitenkin tosiasia.

Joukkueessa pelasivat #1 Jasper Järvinen, #10 Eero Aittokallio, #12 Leo Sokka, #14 Eero Vattulainen, #15 Markus Raunio, #17 Rasmus Siitari, #22 Esa Lehtonen, #33 Oskari Jussila, #34 Arttu Karpinski, #80 Tuukka Ruokonen ja #88 Hannes Kärki.