SCH Red - Icehearts Punainen

Masala

C1 pojat Masalassa

SCH Red matkusti jälleen Masalaan haastajajatkosarjan viimeisiin peleihin ennen joulutaukoa.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui lohkokärki Wild Titans. Alkusarjassa kohtaaminen oli päättynyt tasapeliin, joten tasaista ottelua nytkin odotettiin. Ensimäisessä erässä Titans oli hädin tuskin ehtinyt hakea pelipaikkoja, kun SCH:n Niko Andelin veivasi ensimmäisestä hyökkäyksestä vanhanaikaisen Oskari Jussilan syötöstä. Erään mahtui lisäksi yksi alivoima, mikä kuitenkin kestettiin.

Toisessa erässä SCH teki maalin, mitä ei kuitenkaan hyväksytty, kun pallo kimmahti takasin maalin perukoilta. Hetkeä myöhemmin Titans tulikin tasoihin. Erän loppupuolella Titaanit menivät sitten johtoon, kun maalin ohi suuntautunut laukaus kimposi vahingossa pakin mailasta maaliin.

Kolmanteen erään lähdettiin hakemaan kavennusta. Toisin kuitenkin kävi, kun Titans onnistui maalinteossa kahdesti noin 5 minuutin kohdilla. Aikalisällä yritettiin saada joukkuetta heräämään, mutta karvauksen lisääminen ei auttanut, vaan omissa soi sitäkin enemmän. Titans paukutti terävillä vastahyökkäyksillä 4 maalia ja peli päättyi 1-8 tappioon.

Toisessa pelissä SCH kohtasi myöskin tutun Icehearts Punaisen. Pelin tempo ei yltänyt ensimmäisen pelin tasolle ja SCH hallitsi peliä selvästi. Vaihdot saatiin lähes poikkeuksetta suoritettua pallollisena ja avauspelikin toimi paremmin. Ensimmäisen maalin iski kuitenkin Icehearts. Tästä ei hätkähdetty vaan Aleksi Karttunen tasoitti hetkeä myöhemmin Jesse Siitarin syötöstä. Sama mies iski vielä SCH:n toisen maalin Iceheartsin harhasyötöstä.

Toisessa erässä Karttunen teki myöskin kaksi maalia. Toiseen syötön antoi Siitari ja toiseen maalivahti Jasper Järvinen. Iceheartskin sai tehtyä yhden maalin keskialueen pallonmenetyksen jälkeisestä läpiajosta. SCH:lla olisi ollut paikkoja tehdä enemmänkin maaleja, mutta avopaikoistakaan ei onnistuttu. Kolmanteen erään lähdettiin lukemista 4-2.

Kolmannessa erässä Icehearts aloitteli loppukiriä, kun heidän ykkösmiehensä Rainer Korp onnistui viimeistelyssä riistettyään pallon keskialueella. Hetkeä myöhemmin SCH siirtyi taas kahden maalin johtoon, kun Niko Andelin veivasi vanhanaikaisen Karttusen tarjoiltua syötön hyökkäyspään aloituksesta. Karttunen järjesteli myös seuraavan maalin, kun kolme Iceheartsin pelaajaa ja maalivahti oli viety kahville ja Markus Rauniolla oli helppo työ napauttaa tyhjiin. Karttunen itse teki vielä yhden Eero Vattulaisen syötöstä ja peli päättyi 7-3. Ansaittu voitto.

Joulutauon jälkeen pelit jatkuvat HFC turnauksessa.

Joukkueessa pelasivat: #1 Jasper Järvinen, #2 Jooa Rissanen, 8# Jesse Siitari #10 Eero Aittokallio, #12 Leo Sokka, #14 Eero Vattulainen, #15 Markus Raunio, #29 Jasper Lempinen, #33 Oskari Jussila, #34 Arttu Karpinski ja #64 Aleksi Karttunen.