1
LOK
19.00
Miehet, MIESTEN 2-DIVISIOONA

FBC Raseborg - SCH   6 - 8

Påminne halli

Aikalisääkin tarvittiin kun ahdisti...

Perjantai illan Raaseporin vastus oli tälläkertaa täysin erilainen kuin viikko sitten Suomen Cupissa, nimittäin SCH oli siinä tilassa kuin FBC Raseborg viimeksi. SCH oli suurissa vaikeuksissa puolitoista erää. 5 - 1 tappiotilanteessa Mustat otti itseään niskasta kiinni ja aloitti pelaamisen. Loppu olikin sitä mitä alun alkaen odotettiin, vahvaa pallonhallintaa ja siinä samassa kaverin jalka alkoi loppua. Hyvä oppitunti... heti alusta asti pitää olla hereillä, nyt ei oltu. Hyvä on myös huomata että tällä rosterilla pystytään omalla pelillä nousemaan vaikeastakin tilanteesta.

Kentän "päällikkö" oli loistavalla pelillä Miro Valkonen (#11), loistavaa, rauhallista ja taitavaa pallonhallintaa läpi koko ottelun. Muutenkin nuoret olivat loistavalla pelipäällä. Atte Kiljunen saatiin nyt mukaan kun saatiin pelaajasiirrot maaliin, Suomen Cuppiin Atte ei mukaan päässyt kun jojo oli sössinyt... eli olettanut että paperit on kunnossa. Pasi Leino alkaa löytää tasonsa, siitä esimerkkinä illan kaunein maali Aleksi Tiilolan loistopassista. Mukaan saatiin myös Joel Vallinkoski joka toi tarvittavaa röyhkeyttä joukkueeseen.

Tilastot: Aleksi Tiilola 1 + 2, Joel Vallinkoski 0 + 3, Toni Kalteva 2 + 0, Ville Pousi 1 + 1, maalin mieheen iskivät Johannes Leino, Atte Kiljunen, Aleksi Tikka ja Pasi Leino, syöttöpiste merkittiin Miro Valkoselle.

Jobinpostiakin tuli, Elias Perätalo siirtyi penkille loukkaantumisen jälkeen. Paavo Koskelinkin oli lähellä päästä otteluun mukaan, mutta viisumiongelmien takia joutui jäämään rajalle 7 km päähän illan päänäyttämöstä.

Seuraava 2 - divari ottelu pelataankin jo ke. 6.10, ottelu alkaa klo. 19:00 Martin hallissa ja vastaan asettuu uusi tuttavuus Diablos Rojos eli DR. Juuri mitään tästä joukkueesta ei tiedetä, nimi viittaa siihen että "mopokerhoon" on perustettu sählyosasto.

Suomen Cup jatkuu Martin hallissa la. 9.10 klo. 17:00 alkavassa ottelussa kentän toiseen päätyyn astelee Stars, joka pudotti viimekierroksella Suomisarjassa pelaavan VSS:n

Tervetulo paikalle, otteluihin on tuttuun tapaan vapaa pääsy!

Tilastot
FBC Raseborg

6 - 8

3 - 12 - 31 - 4
2'MaaliVastustajan pelaaja
3'MaaliVastustajan pelaaja
10'MaaliVastustajan pelaaja
18'MaaliTiilola Aleksi
18'MaalisyöttöVallinkoski Joel
26'MaaliVastustajan pelaaja
28'MaaliVastustajan pelaaja
31'MaaliKiljunen Atte
31'MaalisyöttöVallinkoski Joel
36'MaaliKalteva Toni
36'MaalisyöttöPousi Ville
37'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
38'MaaliKalteva Toni
38'MaalisyöttöVallinkoski Joel
39'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
40'MaaliLeino Johannes
40'MaalisyöttöTiilola Aleksi
45'Jäähy: 2minPousi Ville
50'MaaliPousi Ville
51'MaaliTikka Aleksi
51'MaalisyöttöValkonen Miro
54'MaaliLeino Pasi
54'MaalisyöttöTiilola Aleksi
59'MaaliVastustajan pelaaja

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista