SCH M2 - UNSBS 14-15:00. MäNMKY Knights 17-18:00

Ruskeasuo kenttä 2, Nauvontie 3 Helsinki

Äijät voitokkaina

Miesten kakkosjoukkue lähti tälle kaudelle hakemaan vauhtia 6. Divarista.

Illan ensimmäinen ottelu pelattiin UNSBS joukkuetta vastaan. Heillä oli vain kahdeksan kenttäpelaajaa SCH:n kolmea hyökkäyskenttää ja kahta pakkiparia vastaan, joten taktiikkana oli lähteä pitämään palloa ja riittävää liikettä. Eka erä mentiinkin SCH:n komennossa ja erätauolla oltiin kahden maalin johtoasemassa Joonas Tattarin ja Mika Vattulaisen onnistuessa. Toisessa erässä vastustaja sai hyvän alun ja tuli terävillä vastahyökkäyksillä tasoihin. SCH kuittasi tämän nopeasti Tomi Nikkisen toimesta, mutta lepsuilu jatkui ja erätauolle mentiin vastustajan johtaessa 3-5. Kolmanteen erään SCH löi kirivaihteen päälle. Joonas Tattari, juniori osaston Eero Vattulainen sekä Eetu Piispa siirsivät SCH:n ensin tasoihin ja sitten johtoon. Tämä ei kuitenkaan riittänyt vaan UNSBS päätti ottelun tasalukemiin viimeisen minuutin maalillaan. Peli päättyi 6-6.

Toisessa ottelussa vastaan asettui MäNMKY Knights. Tässäkin matsissa SCH lähti pirteästi liikkeelle ja ekassa erässä juhlittiin kahta maalia, jotka Eino Nokkala ja Eetu Piispa taituroivat verkon perukoille Mika Kurikan syötöistä. Toinen erä oli tiukkaa vääntöä, jossa nähtiin vain yksi maali vastustajan toimesta. Kolmannesta erästä oli odotettavissa tiukka ja SCH pyrki pitämään palloa. Se onnistuikin melko pitkään, mutta erän puolivälissä vastustaja pääsi rokottamaan ja peli oli tasoissa. Erän loppua kohden MäNMKY Knightsin pelaajilta alkoi jalka ilmeisesti väsymään ja he sortuivat rikkeisiin. SCH:n maalivahti Nico Paaselaa lyötiin törkeästi kasseille ja Eino Nokkala jyrättiin kumoon. Lisäksi Jari Tattari sai iskun silmäkulmaansa. Pelin viime minuutilla SCH pääsikin vyöryttämään kahden miehen ylivoimalla ja Eero Vattulainen napautti erikoistilanteesta illan voittomaalin. Tätä vastustaja ei sulattanut ja urputus hävitystä ottelusta jatkui vielä pelin jälkeenkin. Loppuluvut 2-3 SCH:n hyväksi.

Äijien kausi tuli siis avattua tasapelillä ja voitolla. Illan onnistujia olivat Joonas Tattari 2+1, Eino Nokkala 1+2, Eetu Piispa ja Eero Vattulainen 2+0, Tomi Nikkinen 1+1, Mika Kurikka 0+2, Mika Vattulainen 1+0. Jaan Märdimäe, Mikael Peltola ja maalivahti Nico Paasela saalistivat kaikki yhden syöttöpisteen.

Kauden avauksessa pelasivat #3 Mikael Peltola, #4 Tomi Nikkinen, #5 Jaan Märdimäe, #8 Petri Rekola, #Eero Vattulainen, #17 Jari Tattari, #19 Joonas Tattari, #27 Antti Koivukoski, #44 Mika Vattulainen, #69 Eero Aittokallio, #74 Mika Kurikka, #81 Eetu Piispa ja #87 Eino Nokkala. Maalinsuulla häärivät #35 Miika Virtanen ja #36 Nico Paasela.