25
SYY
18.30
Miehet, Suomen Cup

SCH - FBC RASEBORG KNIGHTS  11 - 4

Martinhalli

Raaseporin linnan rauniot

FBC Raaseborg Knigts koki saman kohtalon kuin heidän kuuluisa linnansa, unelma Cup kukoistuksesta romuttui SCH:n käsittelyssä luvuin 11 - 4. Linna hylättiin 1500 luvulla ja pääasia hylkäämiseen oli olutkellarin romahtaminen, ymmärrän. Linnan restaurointi alkoi 1800 luvun lopulla ja jatkuu yhä. Mutta luulen että Knigts saa korjattua rivinsä hieman nopeammin, ehkä jopa viikossa, sillä veikkaan, että vajaalla rosterilla esiintynyt joukkue saa rivinsä kuntoon 1.10.2021 starttaavassa 2 - divarissa. Uskon että lauantai illan esitys heiltä oli katala juoni, yhtä katala kuin heidän kotiotteluiden pelipäivät... perjantai ilta, ottelu alkaa 19:00 vehreässä ympäristössä minne Påminne Areena kauniisti sijoittuu.

Mutta, illan ottelu oli SCH:n näytöstä alkulämmöistä loppuvihellykseen saakka. 11 - 4 ei anna sijaa selittelyille. Pääkäskijä Ville Toivosen työ alkaa tuottaa tulosta ja peli-ilme on saanut uutta raikkautta. Kippari Tiilola johdattikin Mustat ajoittain jopa näyttäviin pallonhallinta jaksoihin.

Tehoja tehtiin laajalla rintamalla. Ville Pousi 4 + 1, Aleksi Tikka 2 + 2, Toni Kalteva 0 + 3, Aleksi Tiilola 1 + 1, Johannes Leino, Miro Seppä, Janne Vallioniemi, Atte Siijärvi maalit 1 + 0 mieheen ja syöttöpisteille Tomi Laaksonen, Joonas Hakulinen ja Ismo Juvonen, kukin 0 + 1. Maalissa Arttu Kieksi oli virkaveljeään selkeästi parempi 15 / 19 torjunnallaan.

Viimeaikoina on paljon puhuttu lajin turvallisuudesta, viimeisin paha tälli nähtiin Classicin pelissä. On ollut keskustelua siitä, pitäisikö otteluissa, ainakin F - liigan otteluissa olla lääkäri paikalla. SCH:lla ollaan tältäkin osin aikaamme edellä. Illan ehkä komein yksilösuoritus nähtiin kun Tri. Haukka-aho otti kiinni yhdellä kädellä suoraan ilmasta Lahtisen heittämän kylmäpussin, rikkoi sen muutamassa sadasosasekunnissa ja hoivasi loukkaantunutta Miro Seppää, joka muuten avasi maalitilinsä Miesten Edustuksen ensimmäisessä virallisessa ottelussa komealla yksilösuorituksella.

SCH TV, kuvaajamme Jukka "Quentin" Kuri ohjasi loistavasti koko ottelun katsomosta käsin jonnekin livestreamiin... missä sielläkin oli mukavasti katsojia, en löytänyt sitä omasta Googlesta.

Tuomarikaksikko Janica Wiklund ja Antti Savolainen suoriutui tehtävästään kiitettävästi. Ottelu pysyi siistinä, kummallekin joukkueelle vihellettiin 3 kakkosta. Tosin yksikään jäähy ei ollut aiheellinen, sillä pelaaja jos kuka tietää onko rikkonut sääntöjä ja nythän kukaan ei tehnyt rikettä sillä kaikki tuomitut levittelivät käsiään.

Miksi typerä kuva jostain linnan rauniosta... olin niin innoissani kauden avauksesta että unohdin ottaa yhtään kuvaa. Olin myös innoissani siitä että näin taas ihanat kannattajamme katsomossa, kiitos siitä että tulitte paikalle.

Viikon päästä jatketaan Raaseporissa jossa 2 - divari starttaa. 1.10.2021 Påminne Areena klo: 19:00 alkaen, nähdään siellä!

Maalikooste alla olevasta linkistä, "@kameramatkassa1"

https://youtu.be/T0lC4_D73_w

Tilastot

11 - 4

FBC RASEBORG KNIGHTS
2 - 15 - 14 - 2
3'MaaliPousi Ville
3'MaalisyöttöTikka Aleksi
10'Jäähy: 2minPerätalo Elias
12'MaaliTikka Aleksi
12'MaalisyöttöKalteva Toni
13'MaaliVastustajan pelaaja
22'MaaliVastustajan pelaaja
26'MaaliSiijärvi Autsi
26'MaalisyöttöLaaksonen Tomi
28'MaaliVallioniemi Janne
28'MaalisyöttöTiilola Aleksi
30'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
31'MaaliLeino Johannes
31'MaalisyöttöPousi Ville
32'MaaliPousi Ville
32'MaalisyöttöKalteva Toni
33'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
34'MaaliTiilola Aleksi
34'MaalisyöttöHakulinen Joonas
36'Jäähy: 2minLeino Johannes
40'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
41'MaaliTikka Aleksi
41'MaalisyöttöKalteva Toni
44'Jäähy: 2minKalteva Toni
46'MaaliVastustajan pelaaja
48'MaaliPousi Ville
48'MaalisyöttöJuvonen Ismo
50'MaaliVastustajan pelaaja
55'MaaliSeppä Miro
57'MaaliPousi Ville
57'MaalisyöttöTikka Aleksi

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista