23
LOK
17.00
Miehet, Suomen Cup

SCH - Hawks  6 - 5

Martin halli

Iso Arttu, iso peli, iso voitto!

Loistava kotiyleisömme sai taatusti vastinetta rahoilleen. SCH lähti tosissaan haastamaan 1-divarin Hawks:ia Suomen Cupin 5. kierroksen ottelussa.

6 - 5 Mustille, olihan se makea voitto vaikka Hawks ei täydellä rosterilla matkassa ollutkaan, kyllä he voittoa tulivat hakemaan. Ei Suomen Cuppiin muuten osallistuta.

Sarjojen tasoero näkyi parhaiten kahdessa asiassa, syöttöjen laadukkuudessa ja siinä että reagoitiin välittömästi vastustajan virheisiin. Oli kaverilla myös pari pykälää vauhdikkaampaa pelaamista ja eroa oli myös siinä miten kovaa saa pelata. Mutta sen ei annettu häiritä, oma pelityyli piti alusta loppuun asti ja se toi ison voiton.

Ottelun ykköstähti oli Arttu Kieksi 31 torjunnallaan. Vertailun vuoksi SCH:n maalia kohti ammuttiin 36 kertaa ja Hawksin maalia kohti 19 kertaa, joten ei se Hawks neppailemaan tullut?

Tehoille pääsivät Ville Pousi 2+0, Johannes Leinon 0+2, Miro Valkonen, Atte Siijärvi, Joel Vallinkoski ja Juuso Pirinen 1+0 ja syöttöpisteen nappasivat Eetu Nissi, Toni Kalteva, Aleksi Tiilola ja Pasi Leino. Koko joukkue pelasi kauden parastaan!

Ottelun hienosti viheltänyt kaksikko Antti Kosonen ja Sami Rukkila hoiti homman tyylikkäästi, jäähyjä ei tarvinnut viheltää.

Kotiyleisö (159), kiitos, olitte mahtavia! Nyt odotetaan mielenkiinnolla mikä joukkue tulee seuraavaksi vastaan... se on ainakin varmaa että helpolla ei päästä jatkossakaan.

Tänään palataan "arkeen" ja 2-divari jatkuu Jokereita vastaan Helsingissä Tapulin Lehto Areenalla, Henrik Forsiuksen tie 2, ottelu alkaa klo. 16:00

Olemme joukkueena perustanut kriisiryhmän yhdessä SPR:n kanssa jos Hyvinkääläinen sählyjoukkue vielä kuluvan kauden aikana voittaa jonkun ottelun. Tuottaahan se joillekin mielipahaa ja kriisiavulla pyrimme osaltamme auttamaan tässäkin asiassa. Yhteyshenkilönä meillä Tri. Haukka-aho




Tilastot

6 - 5

Hawks
1 - 14 - 21 - 2
5'MaaliVastustajan pelaaja
9'MaaliPousi Ville
9'MaalisyöttöLeino Johannes
25'MaaliVastustajan pelaaja
26'MaaliVallinkoski Joel
26'MaalisyöttöTiilola Aleksi
28'MaaliVastustajan pelaaja
32'MaaliValkonen Miro
32'MaalisyöttöLeino Johannes
33'MaaliPirinen Juuso
33'MaalisyöttöNissi Eetu
39'MaaliSiijärvi Autsi
39'MaalisyöttöLeino Pasi
49'MaaliVastustajan pelaaja
51'MaaliPousi Ville
51'MaalisyöttöKalteva Toni
55'MaaliVastustajan pelaaja

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista