SCH - ILVES  11 - 4

Martin halli

Tupsukorvien karvat pöllysivät. 11 - 4 Mustille!

Onneksi olkoon rallin Maailmanmestarit, Kalle Rovanperä ja Jonne Halttunen!

SCH:lla ei vielä ollut yhtä suuria panoksia, kun lähdettiin kauden toiseen kotipeliin. Pari vaisumpaa ottelua alla, tosin voitto Suomen Cupista. Ennen ottelua pukukopissa oli sellainen tunnelma että nyt annetaan kentälle kaikki mitä annettavissa on.

Alku oli tuttuun tapaan tasaista pelaamista ja tarkkailua kummaltakin joukkueelta. Tasainen erä Mustille kuitenkin 3 - 1. SCH:n vaarallisin mies ottelun 1. erässä oli Valtteri Hakala, joka pääsi hyviin vetopaikkoihin, mutta nyt onnikin hylkäsi Valen.

Pidetään pieni tauko... Katsotaan kuinka Yaris kulkee TV 2 puolella....

Toinen erä olikin sitten SCH:n näytöstä. Erän alussa Ilves pääsi vielä maalin päähän, tästä ei lannistuttu vaan pistettiin Ilves kanveesiin erän aikana. Pari nopeaa maalia ja 5 - 2 johtoon. Tähän perään tuomarikaksikosta toinen osapuoli halusi ottaa roolia, SCH:lle kaksi perättäistä jäähyä jotka tapettiin tehokkaasti. Ja kun jäähyt oli tapettu, nopeaan tahtiin kolme häkkiä Ilves maaliin, erätauolle mentiin 8 - 2 johdossa.

Ottelussa vihellettiin 9 kahden minuutin jäähyä, joista 5 SCH:lle. Osa toki aiheellisia mutta aiemmat pelit ovat olleet huomattavasti siistimpiä, ainakin tuomareiden mielestä... helpohkosti pilli soi.

Kolmanteen erän Ilves vaihtoi maalivahtia ja tuli hullun lailla otteluun mukaan, prässättiin päädyssä jopa kolmella pelaajalla. Tämä aiheutti SCH:lle ajoittain vaikeuksia avata peliä, erä silti Mustille 3-2. Hieman ihmetyttää Ilveksen "myöhäisherännäisyys" pelihän oli jo käytännössä taputeltu.

Huippupelin pelannut Arttu Kieksi (23/27) näytti ajassa 56:21 vaihtopenkiltä tulleille kommenteille heittotaidoistaan, pitkä avaus jonka Mikko Pasanen päätti hienoon maaliin. Nuo heitot huomattiin, sillä illalla sain puhelun Atlanta Braves organisaatiolta (MLB), haluaisivat ostaa Artun, totesin ettei ole myynnissä.

Joukkueella on tapana valita ottelun MVP. Valinnan tekee edellisen ottelun MVP joka oli Janne Vallioniemi. Pitkän ja hartaan puheen, sekä tarkkojen valintaperusteiden jälkeen Janne valitsi ottelun parhaaksi Mikko Pasasen (3+1) Samoille tehoille ylsi Ville Pousi joka parantaa peliään ottelu ottelulta. Toni Kalteva 1+3 polvivaivaisena, Joel Vallinkoski ja Aleksi Tikka 1+1, kippari Aleksi Tiilola ja Janne Vallioniemi molemmille maali. Syöttöpisteet vielä Miro Valkonen, Johannes Leino ja Pasi Leino. Kaikki eivät voi tehdä tehoja, joten kiitos kaikille pelaajille, olitte loistavia!

MVP oli Mikko Pasanen, mutta valitaanpa sitten ottelun "idiootti". Kolmannen erän paineessa pallo oli pitkiäkin aikoja SCH:n päädyssä, ja väsy alkoi tulla. Kieksillä oli pelisilmää, en tiedä mistä maalivahdin alue oli kastunut, Artun makoilusta maalinsa edustalla vai oliko sittenkin syynä jatkuva juomapullolla käynti, olihan maaleja ja jäähyjä tehtailtu melko runsaasti. Niin, se pelisilmä... Kieksi huusi "Lahtinen, moppi"! Näin saatiin pidempi tauko aikaan ja mahdollisuus hengähtää. Ottelun idiootti, no se löytyy aika läheltä. Vasta myöhemmin ymmärsin että on typerää tarttua terhakkaana ja tehokkaan moppiin, varsinkin kun vaimo on katsomossa.... turha on jatkossa yrittää luistaa siivouspäivästä.

Yleisöä oli taas komeat 128 paikalla kannustamassa äänekkäästi omiaan ja uskon että he nauttivat ottelusta (paitsi Tamperelaiset) Torstaina 3.10 matkataan Tampereelle jossa vastaan asettuu Soittorasia. Ottelu alkaa Spiral hallissa klo.18:30. Kotona pelataan seuraavan kerran vasta 22.10 jolloin Hatsina Mikkelistä saapuu vieraaksemme. Välissä käydään vielä "vieraissa" ke 12.10 Kosken Dynamo ja Koskihalli Hämeenkoski klo. 18:30

SLAVA UKRAINI!

Tilastot

11 - 4

ILVES
3 - 15 - 13 - 2
4'MaaliVastustajan pelaaja
7'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
8'MaaliPasanen Mikko
8'MaalisyöttöVallinkoski Joel
11'Jäähy: 2minValkonen Miro
19'MaaliPousi Ville
19'MaalisyöttöKalteva Toni
19'MaaliTiilola Aleksi
19'MaalisyöttöPasanen Mikko
21'MaaliVastustajan pelaaja
21'MaaliVallinkoski Joel
22'MaaliPousi Ville
22'MaalisyöttöLeino Johannes
23'Jäähy: 2minTiilola Aleksi
26'Jäähy: 2minTiilola Aleksi
31'MaaliKalteva Toni
31'MaalisyöttöTikka Aleksi
33'MaaliVallioniemi Janne
33'MaalisyöttöLeino Pasi
36'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
39'MaaliTikka Aleksi
39'MaalisyöttöPousi Ville
43'MaaliVastustajan pelaaja
53'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
56'MaaliPousi Ville
56'MaalisyöttöValkonen Miro
56'MaaliPasanen Mikko
56'MaalisyöttöKieksi Arttu
58'MaaliPasanen Mikko
58'MaalisyöttöKalteva Toni
59'MaaliVastustajan pelaaja
59'Jäähy: 2minPousi Ville