Naiset kaappasivat sunnuntaina pisteet kotiin!
Julkaistu: 24.10.2021 00.00

Sunnuntaina pelattiin naisten 3-divisioonan otteluita AC Ruskeasuolla.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui HertKi. Peli lähti käyntiin rauhallisella tempolla ja pallo liikkui SCH:lla hyvin. Pelin edetessä myös maaleja alkoi syntyä hyvien syöttöjen ja vetojen seurauksena. Omassa päässä maalivahti Katrilla oli haastetta pitää lämpöjä yllä pelin pyöriessä paljon hyökkäyspäässä, mutta omaan päähän tulleet vastustajan vedot Katri hoiti varmoin ottein. Peli päättyi 0-4 SCH:n voittoon!

Tehot:

#28 Sorja Keto 1+0

#8 Tuuli Boyd 2+0

#18 Heidi Anttila 1+0

#19 Henna-Riikka Keinonen 0+1

#2 Tuija Aarniola-Kakkonen 0+1

Toisessa ottelussa vastassa oli Ylhäs. Pelin alussa huomasi heti pelin olevan kovempi tempoisempi ja vastustaja tuli enemmän päälle. Ensimmäinen maali syntyi heti ensimmäisen erän alussa ajassa 3.54. Vastustaja tuli kuitenkin tasoihin muutaman minuutin päästä. Jäähyiltä emme tässä erässä säästyneet mutta, SCH pääsi ensimmäisessä erässä vielä toisen kerran heiluttamaan vastustajan maaliverkkoa ja toiseen erään lähdettiin yhden maalin etumatkalla. Toisessa erässä peli oli kovaa vääntöä, mutta SCH pääsi pistelemään vastustajan maaliin pallon. Myös tähän erään mahtui yksi SCH:n jäähy. Kolmannessa erässä syntyi vielä yksi maali ja SCH voitti ottelun 4-1.