Keskiviikkona taistellaan taas pisteistä kotona
Julkaistu: 01.11.2021 00.00

Keskiviikkona taistellaan taas pisteistä kotona

Keskiviikkona on taas aika nähdä SCH:n edari kotiareenalla Martissa tositoimissa. Vastaan saapuu tällä kertaa M-Team United. Paremmin tämä joukkue tunnettiin aikanaan Smurffeina mutta se aika taitaa olla jo ohi.

Kotijoukkue pääsee lähtemään otteluun jälleen lähes täydellä miehistöllä. SCH majailee tällä hetkellä sarjataulukossa kärjessä ainoana puhtaalla pelillä ja pistepörssin 10 kärjessä on neljä peluria. Sen enempää ei kannata mennä tilastoja katsomaan tässä vaiheessa, kun joukkueet ovat pelanneet erimäärän pelejä.

M-Team on pelannut yhden ottelun SCH:ta vähemmän. Näistä neljästä ottelusta ensimmäinen päätyi jatkoajalla tappioon ÅIFII:lle. Loput kolme peliä M-Team on sitten voittanut ja osan vielä aika selkeillä lukemilla. M-Teamin paras pistemies on Hyvinkääläislähtöinen Juho Kivinen. Juho on sarjan toiseksi paras pistemies ja samalla sarjan paras maalintekijä. Tehot neljän pelin jälkeen 14+3.

Arkipeli on aina arkipeli mutta toivotaan silti, että SCH:n kannattajat löytävät paikkansa Martin lehtereiltä. Aloitusvihellys tapahtuu tällä kertaa kello 19:00 ja otteluun on tuttuun tapaan vapaapääsy.

Seuran uusimmat