Sarjakausi avattu!
Julkaistu: 11.10.2021 00.00

Molemmat peliryhmät avasivat tänä viikonloppuna sarjakautensa, Jaguaarit ylemmän haastajasarjan ottelut Masalassa ja Tiikerit ylemmässä kilpasarjassa kotiturnauksen merkeissä Onni-Areenalla. Peleissä nähtiin hienoja onnistumisia, tunneskaalaa laidasta laitaan sekä myös sitä kaikkein tärkeintä, mahtavaa joukkuehenkeä ja yhdessä tekemistä.

SB Vantaa Valkoinen - SCH Jaguaarit 19 - 7
SCH Jaguaarit - Oilers Whiteknights 8 - 16

SCH Tiikerit - SB-97 Musta 7 - 5
SB Vantaa Musta - SCH Tiikerit 7 - 10

Pari voittoa, pari tappiota. Jaguaarit taisteli ottelunumeroita tasaisemmin, mutta unelias alku kostautui ensimmäisessä pelissä ja toisessa ensimmäisen erän johtoasemasta huolimatta peli kääntyi hiljalleen vastustajalle.

Tiikerit taisteli voitot molemmista tiukasti kuten numerotkin osoittavat. Ensimmäisen pelin 6-1 johtoasema kääntyi jännitysnäytelmäksi, mutta kahta maalia lähemmäs ei vastustajaa päästetty ja loppu hoidettiin tyylikkäästi kotiin. Toisessa pelissä vastaavasti ensimmäinen erätauon 1-5 tappioasema onnistuttiin kääntämään herkulliseksi voitoksi pitkällä kirillä, ensin toisessa erässä 4-5 tilanteeseen ja lopulta 8-7 voittomaali ylivoimalla ajassa 43.36. Upea nousu joukkueelta!

Kausi siis avattu, ensi viikonloppuna kissapetojen pelit jatkuvat Sipoossa (Tiikerit) ja Tikkurilassa (Jaguaarit).