Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
Julkaistu: 24.12.2019 00.00

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Taas on se aika vuodesta, kun jännitetään, että ovatko tontut huomanneet vuoden aikana tehdyt kolttoset!
Tälle joululle emme lunta etelään saaneetkaan, joten toivotaan että Joulupukin helikopteri on tankattu aaton urakkaa varten.

Joukkueiden syyskausi vaikuttaa menneen todella hienosti. Upeita onnistumisia on tullut sekä joukkue-, että henkilökohtaisesti! Miesten edustuksen valmentajan Tomas Nurmen saama opiskelukomennus ulkomaille tuotti hieman harmaita hiuksia joukkueen ja seuran taustoissa. Kevätkauden valmennuksesta on nyt kuitenkin neuvottelut hyvässä vauhdissa, joten saamme viettää joulupyhät rauhassa ja palata niiden osalta asiaan ensi vuoden puolella! Kokonaisuutena lajimme on kovassa nosteessa, ja seuramme joukkueilla riittää innokkaita harrastajia!

Kulunut vuosi on seuramme taustojen osalta ollut tasaista puurtamista, eikä suuria muutoksia ole ympäristössämme ollut. Kaupungin, liiton sekä mahdollisten yhteistyökumppanien kanssa on käyty jatkuvaa keskustelua harjoitteluolosuhteista, johon tarvitaan huomattavaa parannusta. Toiveissamme on jo pitkään ollut oma areena joka mahdollistaisi toimintojen siirtämisen suurilta osin saman katon alle. Tämä helpottaisi suuresti viestintää ja yhteistyötä koko seuran kesken, että mahdollistaisi lajinomaiset harjoitteluolosuhteet. Odotamme jännityksellä Rentton uuden, lukion yhteyteen tulevan, hallin kohtaloa. Se tosin ei ratkaise mitään lyhyellä tähtäimellä. Akuutti ongelma on jo ensi kaudella, kun salibandyliiton määräykset olosuhteiden osalta tiukkenevat. Lisäksi mahdollisuus että Miehet edustus nousee Suomisarjaan, tai jopa 1. divariin, tuottaa suuria paineita olosuhteiden parantamiselle!

Näin nopealla aikataululla mahdollisia ratkaisuita olisi kevytrakenteinen halli, tai siirtomaton hankkiminen Marttiin. Molempiin vielä aikaa on, mutta kiire alkaa tulemaan. Näiden osalta kaupungin päätökset, kuten myös rahoitus ovat jonkinlaisia kysymysmerkkejä, joihin ei ole olemassa valmiita ratkaisuita. Kaupungilta tarvittaisiin hallin osalta lupa ja tontti, sekä mahdollisesti sitoutumista päiväkäyttöön. Maton ollessa se vaihtoehto, tarvittaisiin lupa sellaista käyttää, sekä mahdollisesti myös vahvaa osallistumista maton kustannuksiin ja varastoimiseen. Mikään ei toteudu helposti, ja toivonkin että asiat nytkähtäisivät eteenpäin tammikuun aikana.

Oman joululahjatoiveeni toteutumista saan siis odottaa kevääseen, Pukki ei varmaan voi tässä asiassa auttaa.

Se mikä on helpompi toteuttaa on, meidän seuramme sisäinen kehittäminen. Hallitus jatkaa toimintaohjeiden uudelleen kirjoittamista sekä toiminnan parantamista. Jatkakaamme kehittymistä pelaajina sekä toimihenkilöinä. Vanhempina keksikäämme aina vain voimaannuttavampia kannustuksia ja tsemppihuutoja! Tehdään yhdessä vuodesta 2020 paras vuosi "ever"!

Omasta, sekä seuran hallituksen puolesta haluan toivottaa Teille kaikille hyvää ja rauhallista joulua, sekä onnellista uutta vuotta!

Jani Ahola
Puheenjohtaja
Sport Club Hyvinkää ry

Seuran uusimmat