Naiset pelasivat lauantaina Espoossa
Julkaistu: 11.01.2020 00.00

Tänään pelattiin kaksi kovaa kamppailua Esport Areenalla. Ensimmäisessä pelissä EräViikingit III vastaan käytiin jatkuvaa maalinteko kamppailua kun aluksi vastustaja sai pelin avausmaalin 0-1 ensimmäisessä erässä. SCH pääsi kuitenkin laukomaan ensimmäiseen erään kaksi maalia ja toiseen erään lähdettiin 2-1 johtoasemasta(Elina Leppänen #16+Anna Mölsä #17 ja Emmi Saarinen #6+ Aino Tuovila #21). Toisen erän alussa vastustaja tasoitti tilanteen 2-2, mutta heti sen jälkeen SCH karkasi taas yhden maalin johtoon 3-2 (Kikka Janhunen #20+ Jenna Salo #96). Erän viimeisellä minuutilla vastustaja tasoitti 3-3. Kolmannen erän alussa vastustaja pääsi 3-4 johtoon, aivan erän lopussa SCH tasoitti tilit 4-4 (Kikka Janhunen #20+ Jenna Salo #96) ja sai pelistä yhden tärkeän pisteen sarjataulukkoon.

Toisessa pelissä vastaan tuli Jokerit team. Peli oli nopea tempoista ja fyysistä. Ensimmäisessä erässä SCH laittoi vastustajan verkot heilumaan ja pääsi 1-0 johtoon (Tuija Aarniola-Kakkonen #2+ Kikka Janhunen #20). Toiseen erään lähdettiin 1-0 johdolla, mutta vastustaja tasoitti heti erän alulla 1-1. SCH teki heti tasoituksen jälkeen maalin 2-1 (Aino Tuovila #21+ Elina Leppänen #16). Erän lopussa vastustaja tasoitti 2-2. Kolmas erä oli kovaa vääntöä molemmilta joukkueilta, mutta vastustaja pääsi laukomaan rangaistuslaukauksen SCH:n rikkeestä ja pääsi 2-3 karkuun. Peli päättyi lopulta 2-3 SCH:n tappioksi.