Naisten Lauantain sarjapelit
Julkaistu: 15.02.2020 00.00

Ensimmäisessä pelissä oli vastassa Hifk Team, jonka kanssa käytiin kovaa kamppailua vastustajan hyökkäyspäädyssä. SCH pyöritti peliä hyvin, mutta maaleja ei saatu aikaan riittävästi. Vastustaja pääsi rokottamaan ensimmäisessä erässä ja vei joukkueensa 1-0 johtoon. Toisessa erässä ei maaleja nähty. Kolmannessa erässä molemmat joukkueet tekivät yhdet maalit ja SCH:n maalitiliä pääsi kasvattamaan Aino Tuovila #21, #22 hyvästä jättösyötöstä. Peli päättyis harmittavasti 2-1 Hifk Teamin voittoon.

Toisessa pelissä vastaan asteli Indians. SCH sai hyvin peliä avattua ja syötöt sujuivat pelissä! Ensimmäisessä erässä vastustaja pääsi avaamaan maalitilinsä, jonka jälkeen SCH tasoitti 1-1 Jenna Salon #96 maalilla, #22 syötöstä. Toisessa erässä SCH sai tehtyä toisen maalinsa Aino Tuovilan #21 vedosta, jonka syötti Janna Rauhala #3. Vastustaja teki toisen maalinsa aivan toisen erän viime sekunneilla. Kolmanteen erän lähdettiin tasatilanteesta 2-2. Kolmannen erän alussa Aino Tuovila # 21 pääsi jälleen vastustajilta karkuun maalin edessä ja pisti riparin sisään, Janna Rauhala #3 toimi tässäkin syöttäjänä. Sen jälkeen maaleja ei nää syntynyt ja peli päättyi 3-2 SCH:n voittoon.

Maalissa molemmissa peleissä pelasi Emilia Mätäsaho #40 hyvin ja varmoin ottein.