Vieraskirja

Iskä

Nyt niitä suihkuja ei ole pukukopeissa. Aika mahdoton on myös järjestää junioreiden turnauksia jos ei ole kunnon sosiaalitiloja. Muutama suihku Fitin puolella ei riitä. Antaako edes liitto järjestää turnauksia näissä olosuhteissa. Edelleen matto on hyvä

29.7.2021

Iskä

Aika moni pelaajan vanhempi on samaa mieltä Jepen ja Markon kanssa. Seura on nyt kyllä tehnyt aika hätäisen päätöksen sitoutua noihin vuoroihin. Omassa joukkueessa ollaan saatu pelaajat just totutettua käymään suihkussa treenien jälkeen.

29.7.2021

Tämä Jepen kommentointi on juuri se mitä itsekin ajan takaa. Seura ei vaan voi tyytyä että vuoroja vähennetään ja joukkueet "häädetään" muualle. Harrastajamäärä taitaa kuitenkin olla suurempi kuin esim. koripallolla ja vuoroja huomattavasti vähemmän

29.7.2021, Hyvinkää

Jeppe

Jatkuu. Se on sitten eri asia jos tahdotaan vaan maksaa jollekin toimijalle enemmän näistä vuoroista eikä vaadita että kaupunki vastaa siitä mitä lupaavat. Siitä tässä taitaa olla kyse. Luvattu ostaa kalliita vuoroja ilman että olisi tarvinnut.

28.7.2021

Jeppe

Jatkuu. Sählyb hintoja pitää verrata niihin jotka käyttää näitä koulun saleja. Eli jos kaupunki tarjoa futsalille tai koripallolle tietyn hintaisia vuoroja niin pitää sama olla sählylle.

28.7.2021

Jeppe

Tuskin kukaan Tomi näistä asioista syyttää. Päätökset tekee ihan jotku muut. Ei kannata kuitenkaan verrata sählyä jääkiekkoon hinnoissa. Jäähalli on oma lukunsa ja maksaa toki enemmän kun ylläpito on kalliimpaa.

28.7.2021

Kiitos! Hyvä tässä muistuttaa, että seuratyöntekijänä olen näkyvä osa seuraa, mutta minä en päätä asioista vaan jalkautan päätökset ja toimin useita tunteja viikossa juoksevien asioiden hoitajana. Mielipiteitä toki minulta usein kysytään.

28.7.2021, Hyvinkää

Joopa joo

Tsemppiä Tomille. Ei ole varmasti helpoin pesti toimia. Perustelut täyttä asiaa. Hyvinkään pienemmät seurat saavat nyt myös mahdollisuuden treenata oikean kokoisella kentällä. Ehkä kotiturnauksiakin.

28.7.2021

Jatkuu. 60€/h on vielä halpa hinta säbähallista. Seura rakentaisi oman hallin, mutta sitä 1M€ ei löydy seuralta. Silloinkin hinta olisi enemmän, kuin 60€/h. Tämä halli parantaa olosuhteita säbään reilusti. Tiedoksi halli ei ole pitkäikäinen... Renttohalli

27.7.2021, Hyvinkää

Jatkuu. Kaupungin pitäisi maksaa erotus verrattuna koulun hintaan? Ei muuten maksa jääkiekossakaan jossa tila ei ole kouluksi rakennettu. Jokainen voi rakentaa 1M€ hallin ja myydä vuoroja 6,50€/h ja laskea onko se kannattavaa.

27.7.2021, Hyvinkää

Muille. Kaupungin lähes ilmaiset salit vääristävät hinnoittelua. Kaupunki on salit rakentanut kouluille ja iltakäyttö on ollut seuroille ilmaista. Koska saleja varattiin ja sit vuoroja ei käytetty saleille laitettiin pieni maksu muutama vuosi sitten.

27.7.2021, Hyvinkää

Jojolle. Mielenkiintosta että vuorot vähenee. Minun laskuissa Vehkojalla +1tunti ja Metaäkaltevassa +9,5h viime vuoteen. Toki muutama huono aika tultaneen luovuttamaan pois.

27.7.2021, Hyvinkää

JoJo

Uusi matollinen harjoituspaikka on hyvä juttu. Mutta se että sitoudutaan vanhempien kustannuksella ostamaan kaupalliselta toimijalta kalliita vuoroja niin ei ole oikein. Kaupungin pitäisi maksaa tuo erotus eikä vanhempien.

27.7.2021

JoJo

Tomi laittoi että kaupungin niin sanotut halvat vuorot eivät vähene. Mutta jos vertaa edellis vuoden vuorojakoa ja tän vuoden niin Martti pysyy lähes samana mutta Vehkojalta että Metsäkaltevasta menetetään vuoroja aika paljon.

27.7.2021

Maksaja

Hyvä että saadaan matollinen kenttä. Mutta miksi se maksaa noin paljon enemmän? Tää asettaa koulun saleissa treenaavat eri asemaan. Tähän ei pitäisi seuran suostua

27.7.2021

Joopa joo

Tätä on Hyvinkää tarvinnut pitkää! Hyvä kun vihdoin tulee. Tosin toinenkin kenttä ois tullut tarpeeseen. En ymmärrä itkijöitä yhtään.

27.7.2021

Hallin valmistuu noin elokuun puolivälissä. Tarkkaa päivämäärää ei olla saatu tietoon. En henkilökohtaisesti ylläty jos venyy syyskuulle. Uuden kentän varustukseen kuuluu pukukopit, tosin suihkut tulee olemaan kuntosalin puolella.

26.7.2021, Hyvinkää

Maksaja

Koskas tänne uuteen halliin nyt sitten päästään? Käytetäänkö niitä Fit24 pukukoppeja ja suihkuja?

26.7.2021

Lisätään vielä, että joukkueiden oma kanta oli myönteinen parempien olosuhteiden ja primetime vuorojen saatavuuden parantumiselle. Valitettavasti hallin rakentaminen edellytti x määrän tunteja johon sitouduttiin. Pelaajaa kohti maksu nousee vähän per/kk

26.7.2021, Hyvinkää

Kyllä kenttä on kunnollinen, ei tosin täysimittainen. Kentän koko tulee olemaan 18*38 m ja siellä tullaan pelaamaan kaikki junioreiden kotiturnaukset ja mahdollisesti naisten. Miesten edustus jatkaa kotipelit Martissa. Kaupungin tarjoamat vuorot ei vähene

26.7.2021, Hyvinkää

Se joka maksaa

Kaupunki on kuitenkin velvollinen tarjoamaan seuroille tasapuoliset koskien tiloja ja vuokria olosuhteet. Nyt ponteva sitten valtaa hyvät tilat Martista ja maksaa vielä vähemmän. Olisko aika nyt pikkasen miettiä mihin kaikkeen suostutaan.

26.7.2021

Se joka maksaa

Nyt olis kiva että se joka tämmöisen päätöksen on tehny että joukkueiden on pakko ottaa vuorot 4 kertaa kalliimmasta paikasta perustelisi sen. Eli hallituksen talousnerot voisivat kertoa mitä taas päässä liikku kun tämmöinen päätös tehtiin.

26.7.2021

Junnuille Vehkoja ja Metsäkalteva 8.70 € / h, Martti 16,50 € / h (jos oikein ymmärsin hinnaston).... uusi YouMove 60 € / h, ei niin hyvä diili varsinkaan jos ei ole täysmittainen kenttä ja sosiaalitiloista ei täyttä faktaa ainakaan suihkujen osalta.

26.7.2021, Hyvinkää

Hallista

Virallisia pelejä ei tuolla voi pelata. Ei junnujen eikä aikuisten. Ainoastaan pääsevät treenaamaan matolla.

25.7.2021, Hyvinkää

Huhuja taas ilmassa

Tomi laitto että nyt saadaan kunnollinen kenttä. Onko kenttä nyt sitten sillä tasolla että siellä voidaan pelata junnujen turnauksia sekä edustuksen pelit? Eli mitat riittää ja fasiliteetit on muutenkin kunnossa. Jos näin niin kenttä on tosiaan kunnolline

24.7.2021, Riihimäki

Kyllä Youmove:n tilohin tulee uusi salibandykenttä ja SCH on mukana kentän vuokraajana. Seura on pitkään pyrkinyt saamaan kunnollista kenttää salibandyä varten ja nyt se saadaan. Myös kaupungin tarjoamat vuorot ovat vähentyneet ja näin vuoroja saadaan.

22.7.2021, Hyvinkää

Seura / hallitus on joukkueita informoinut, en tiedä onko uutista tulossa

19.7.2021, Hyvinkää

Ihmettelen vaan

Miksi?

16.7.2021

Moi Seura on mukana tässä hankkeessa

16.7.2021, Hyvinkää

Äiti

Lapsi huomas että Youmove lopettaa ja tilalle tulee salibandykenttä. Onko seura tietoinen tästä? Vai jopa mukana?

15.7.2021

Hyvää kesää kaikille! Syksyllä nähdään Martissa.

3.7.2021, Hyvinkää

Hyvää kesää kaikille! Syksyllä nähdään Martissa.

3.7.2021, Hyvinkää

Erilaisia koronatukia jaettu alueen seuroille silloin sun tällöin, SCH:n nimeä ei ole näkynyt saajien joukossa…

30.6.2021, Hyvinkää

Ei huolta, Ville valmentaa

29.6.2021, Hyvinkää

Joopa joo

Unitedilla aikuisten joukkueita yli 10. Seurasiirto ei kerro sarjatasoa.

28.6.2021

Nopeita liikkeitä kauden alla... Villen nimi löytyy myös liiton seurasiirroisssa SCH:lta Helsinki Unitedille. Toivottavasti se ei enää toteudu... Mites seuran juniorijoukkuueet? Kaikki valmiina uuteen kauteen?

28.6.2021, Hyvinkää

Katkaistaan heti huhuilta siivet, ketään ei ole saanut potkuja, lopettamispäätös tuli Matilta ja Harrylta

26.6.2021, Hyvinkää

Topias

Joukkueen motivaation kannalta varmaan ihan hyvä ratkaisu antaa Kaipiolle ja Harrylle kenkää.

25.6.2021

JepJep

Olis kiva tietä miksi valmennus vaihtuu tässä vaiheessa kautta? Kyllästykö pelaajat vaihteeksi Kaipioon? Ei olis eka kerta. Vai mitä on tapahtunut

25.6.2021

Jep, Ville Toivonen ottaa valmennusvastuun ja apuna hänellä on pelaajauraa vielä jatkava Joel Vallinkoski

25.6.2021, Hyvinkää

Joopa joo

Näköjään näkyy jo sivuilla kuka valmentaa. Kaipio & Virtanen ei näköjään samassa mestassa pysy kovin pitkää

24.6.2021

Muutoksia M Edustuksen valmennukseen, uutinen juhannuksen jälkeen

24.6.2021, Hyvinkää

Startannut on, salissakin on pyörähdelty Osanottajia vaihteleva määrä, heinäkuu omatoimi ja elokuussa kohti kautta

23.6.2021, Hyvinkää

Tapio

Mites edarin treenikausi startannut? Vai onko ollenkaan.

22.6.2021

Iskä

Jos toi pitää paikkansa nii luulisi vanhempien tehneen jotakin. Tosin voi olla etteivät tienneet asiasta vasta kuin jälkikäteen. Siellä pystyi hyvin salaa hääräämään siskokset ja lopulta yksi poliitikko

17.6.2021

Joopa joo

Toi kyllä melkoista touhua, jos alempi kommentti pitää paikkansa! Edustukset ei saa elää junnujen rahoilla!

16.6.2021

Vanhempi

Huolestuttavampaa on että keräävät ekana junioreilta salimaksur ja sitten käyttävät ne edustuksen pelaajapalkkioihin. Ja kaupunki sallii tämän. Ja vielä useampana vuonna.

15.6.2021

Joopa joo

Saa seura hoitaa taloutensa aika huonosti, kun noin pieniä halli maksuja eivät saa hoidettua. Kaupungin toiminta vielä heikompaa suosia tätä toimintaa. Tutkintapyyntö asiasta?

14.6.2021

Jonttu

Kaupunki toistaa että kaikkia seuroja kohdellaan tasapuolisesti. Silti muutama seura (käytännössä 3) saa kaupungilta mitä tahtovat. Muut mitä jää jäljelle. Paljonkohan kaupunki on laittanut Hypoon viime vuosina sponssina sekä antamalla anteeksi vuoromaksu

12.6.2021

Peke, olet täysin oikeassa. Me vaan haluttiin tehdä otteluvaraukset jotta saadaan ne, sillä takavuosina HYPO on tehnyt alustavat otteluvaraukset koko kaudelle Marttiin ajanjaksolle pe - su…. sinne ei oikein jäänyt meille tilaa

11.6.2021, Hyvinkää

Poke

Voisiko jo lopettaa tuon Pontevan hyysäämisen. Vuosia ollut erityisasemassa. Ryssivät totaalisesti talouden ja silti kaupunki antaa kaiken anteeksi. Kahteen vuoteen eivät maksaneet penniäkään salivuoroista vaikka keräsivät rahat junioreilta.

7.6.2021

Pekelle

Tähän asti maksulliset peli vuorot on varattu siinä järjestyksessä kun liitoilta on tullut otteluohjelma. Miksköhän tähän on nyt tehty muutos? Jos koripallo liitto ilmoittaisi ennen säbää ohjelman niin odotettaisiinko SCH:ta? Tuskin!

7.6.2021

Pekko

Toisen joukkueen suunta on alaspäin ja toisen ylöspäin...

6.6.2021

Hypo naiset pelaa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ja SCH edustus neljänneksi korkeimmalla.. Silloin ei valitettavasti pääse etusijalle.. Ehkä sitten kun pelataan miesten divaria...

5.6.2021, Hyvinkää

Joopa joo

Puheet uudesta hallista yhteislukioon, mihin mahtuu oikea sählykenttä on nyt peruttu? Ja joku vähän sinnepäin tulossa?

3.6.2021

Jep, M Edustus yritti varata Marttiin kotiottelut ensikaudeksi, eipä onnistunut… odotellaan koripallon otteluohjelmaa, näin toimii liikuntatoimi Hyvinkäällä

3.6.2021, Hyvinkää

Arttu

Noista kenttä haaveista ei kannata hirveästi odottaa. Monta hanketta on ollut vireillä eikä yksikään ole tullut maaliin. Kaupunki ei tee asialle myöskään mitään. Pääasia että Tahkolla on kunnon stadion ja futareilla kunnon nurmi.

3.6.2021

Onkos SCH:lla sormet pelissä Renton halliin tulevassa salibandy kentässä? Yourmove muuttaa pois ja niiden tiedotteen mukaan tilaan tulee salibandy kenttä.. Kuka kenttää pyörittää? Minkäkokoisesta kentästä kyse?

1.6.2021, Hyvinkää

Kohti uutta kautta!

31.5.2021, Hyvinkää
Sport Club Hyvinkää
«  Heinäkuu   »
Kategoriat