Esittely
Ottelutilastot
Useita vastustajia - SCH Black
2021-2022 - Pojat 2009 - Turnaukset
Klo 9:30 Jokelan urheilukenttä
13
Kes

Ennakkoinfo


Kokoonpano (Joukkueen maksimikoko 10 pelaajaa): Aadam, Akseli, Elmeri, Joona, Juho R, Late, Veeti, Oiva, Eppe, Ville Mv (varalla Eetu) 

Paikalle klo 9.30

Ensimmäinen peli klo 10.00- 10.30. Jos voitto, seuraava peli klo 11.00. Jos tappio pelit sitten siinä. 

Alkulämmittelyihin ulkoiluun sopivat vaatteet ja ulkolenkkarit. Pelit pelataan SCH-peliasulla (alle sopiva vaatetta) ja sisäpelikengät (vaihdetaan kentän reunalla, pelit pelataan matolla).

Pelit pelataan siis ulkona! Vanhemmat mukaan vain alla olevin ohjein. Muistetaan turvavälit myös vanhempien kesken! Jos turvavälejä ei voida taata, on suotavaa käyttää maskia.

Tulethan paikalle terveenä, muista myös pestä kädet, yski hihaan ja pidetään pelien välillä riittävä etäisyys muihin ulkotiloissa oleskeleviin. Joukkueen on myös hyvä ottaa oma käsidesi mukaan, jotta pelaajilla on mahdollisuus desinfioida kädet riittävän usein.

- Kilpailemme ilman yleisöä, kuitenkin järjestäjän oikeus rajoittaa ihmisten kulkemista ulkona, rajoittuu jääkiekkokaukaloon. Emme pysty rajoittamaan alueella muuta liikkumista. Kaukalon sisälle rakennamme pelikentän, josta on n. 5 metrin jääkiekkokaukalon laitaan. Jääkiekkokaukalon sisälle saa tulla vain ne ihmiset, jotka ovat merkittyinä pelaajalistaan.

-Urheilukentän huoltorakennuksessa on kaksi WC:tä, joita voi käyttää.

- Saapuminen paikalle: toivomme paikalle saapuvien parkkeeraavansa autonsa Lepolan päiväkodin parkkipaikalle (Tiesuuntiellä) tai Lepolan
koulun parkkipaikalle (Visantiellä).

-Tulospalvelu: kirjaamme ottelutulokset näkyviin turnaustoimiston ulkoseinälle ja ne ovat sieltä nähtävissä reaaliaikaisesti. Turnauspäivän päätteeksi infoamme päivän tulokset JoKin instagramissa: jokelankisa ja JoKin Facebook-sivuilla. Alkusarjan pelien jälkeen laitamme alkuviikosta sähköpostilla alkusarjan lopputilanteen, jonka mukaan pelataan sitten finaaliviikonloppuna.

- Poikkeustapaukset: mikäli sataa rankasti, eikä kenttä ole enää pelikunnossa (tulvii) tai ukkostaa, emme tietenkään voi pelata. Tästä tehdään aina tilannekohtainen ratkaisu turnaustoimistossa. Toivomme hyviä ja aurinkoisia kelejä. Mikäli pelejä joudutaan siirtämään varapäiville, ilmoitamme uusista aikatauluista heti seuraavana maanantaina.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Useita vastustajia -
( - ) ( - ) ( - )
Black
Lisää uutisia
Pojat 2009
«  Heinäkuu   »