Uusi seuratyöntekijä esittäytyy
19.11.2021 17:18 Uutisointi / Pääsivusto

Uusi seuratyöntekijä Tiina Ventola

Tässä esittäytyy SCH:n uusi seuratyöntekijä Tiina Ventola.

Olen seurassa kokonaan uusi kasvo – aloitin osa-aikaisena seuratyöntekijänä 9.11.2021. Suhtaudun iloisin ja innokkain mielin uuteen työhön, ja perehdytys tehtäviini on alkanut. Opiskelen HAMK:ssa nyt toista vuotta liiketaloutta. Oma urheilutausta on jalkapallon parissa, jota pelasin koko nuoruuteni. Urheilu on edelleenkin tärkeässä osassa elämää, mutta pallo on vaihtunut toiminnalliseen harjoitteluun.

Sch:ssa työnkuvaani tulee kuulumaan kaikki ne asiat, mihin joukkueissa tarvitaan apua :) Tomi Laaksosen saappaat ovat isot täytettäväksi, mutta opettelen toimimaan Jopoxin käyttäjätukena, toteuttamaan pelaajasiirrot ja erilaiset ilmoitukset salibandyliiton järjestelmässä, hoitamaan tilavaraukset Hyvinkään kaupungin kanssa jne.

Toimitaan siis tästä eteenpäin siten, että jos asia ei lähtökohtaisesti ole sellainen, joka kuuluu suoraan seuran hallitukselle, kysykää asiaa minulta. Pyrin vastaamaan sähköposteihin muutaman päivän sisällä.

Olen aina valmis auttamaan ja kysyä saa mitä vain! Lähetän kaikille yhteistyöhaluiset terveiset ja mukavaa joulun odotusta.

Tiina Ventola

tiina.ventola@sch.fi

045 196 7575


   
Lisää uutisia
Pojat 2010
«  Elokuu   »
Kategoriat