SCH Tiikerit – Tupla Cupin kilpasarjan mestariksi!
27.9.2020 22:10 Uutisointi / Pojat 2011

Mestarit fiilistelee!

Lämmin syyskuinen lauantai Ruskeasuon Arena Centerissä kruunattiin komean päivän päätteeksi ansaittuun mestaruuteen, kun jännittävä vaiheisessa loppu-ottelussa kukistettiin Oilers Black Knights 6-4.

Mutta, miten tähän päädyttiin ja kuinka päivä rakentui ennen mestaruusjuhlia ja ”pojan” saattamista Hyvinkäälle…

SCH Tiikerit lähtivät kahdeksan -henkisellä joukkueella kauden ensimmäiseen viralliseen turnaukseen hyvällä itseluottamuksella hyvin sujuneen treenikauden ja treenipelien saattelemana.

Alkulohkon kolmeen ensimmäiseen peliin lyötiin heti iso vaihde silmään ja paahdettiin 30 minuuttiset pelit läpi vahvalla intensiteetillä ja pallonhallinnalla. Tuloksena murskaavat voitot järjestyksessä.

Avausottelussa EräViikingit kaatui 14-2, tämän jälkeen helsinkiläinen SC Hawks White 15-1 ja vielä EräViikinkien F2011/2012 Itä 14-1.

Viimeisessä lohkovaiheen ottelussa kohdattiin jo viime vuodelta tuttu Oilers Black Knights. Odotuksissa oli fyysinen ja kovatempoinen ottelu. Ennakkokäsikirjoituksen mukaan myös edettiin kun kumpikaan joukkue ei antanut kaukalossa mitään ilmaiseksi eikä kolhuiltakaan vältytty. SCH oli kuitenkin pelitapahtumissa vastustajaa edellä ja pystyimme pallonhallinnan kautta luomaan maalipaikkoja selvästi vastustajaa enemmän ja tuloksena myös hyvin hallittu 6-3 voitto. SCH puhtaalla pelillä finaaliin.

Myöhemmin Oilers voitti oman pelinsä ErViä vastaan ja lunasti lohkon kakkospaikalla finaalipaikan ja mahdollisuuden revanssiin.

Finaali aloitettiin isojen pelien tyyliin kuuluvin seremonioin kuulutuksineen ja musiikkeineen ja vaikka meidän pojista aisti pienoisen jännityksen niin ei se ainakaan kentällä näkynyt. Eka vartti ja erätauolle tyylikkäässä 5-1 johdossa. Toisessa erässä jännitys tiivistyi kuten kunnon finaaleissa kuuluukin, muutaman pomppupallon ja maalin jälkeen löysimme itsemme enää 5-4 johdosta. Hermo kesti upeasti ja melko pian peli takaisin haltuun 6-4 maalilla ja enää ei tarvinnut taakse katsoa vaikka Oilers hienoa kiriä yrittikin viritellä.

Laadukas loppuottelu jossa vastustaja antoi matalalla karvauksella pallonhallinnan enimmäkseen meille, mutta puolustus malttoi pelata rauhallisesti ja onnistui puhkomaan hyvillä avauksilla riittävästi laadukkaita palloja hyökkääjille. Ottelun pelaajaksi valittiin Santtu Aaltonen hattutempullaan, mutta kliseisesti ja tällä kertaa myös täysin totuudenmukaisesti valinta olisi voinut tämän pelin, tai koko turnauksen perusteella kohdistua kaikkiin Tiikeri-poikiin. Joukkuepelaaminen, asenne ja yhdessä tekeminen olivat kantavia teemoja läpi päivän ja hyvin kuvaavasti jokainen pelaaja teki pelipaikasta riippumatta vähintään 4 maalia, siinä on sitä laajuutta.

Pojathan sitten juhlivat ja poseerasivat asiaan kuuluvasti ja toivottavasti kuva pystyy välittämään edes murto-osan voittajien fiiliksistä!

Joukkueessa pelasi Santtu Aaltonen, Joel Tuominen (mv), Noel Weckman, Luka Gorell, Markus Lehtosalo, Niilo Viuhko, Leo Tolvanen ja Luka Lindholm Valmennuksessa mukana Janne, Jussi ja Pete.

Tarkemmat tilastot ja tulokset: https://tuplacup20ef.torneopal.fi/


   
Lisää uutisia
Pojat 2011
«  Heinäkuu   »
Kategoriat