SCH Jaguaarit Tupla Cupissa
27.9.2020 22:06 Uutisointi / Pojat 2011

Iloinen Jaguaariryhmä!

TuplaCupin haastajasarjaan lähdettiin hakemaan hyvää jatkumoa treenipeleille sekä tietysti onnistumisia ja positiivisia elämyksiä 12:sta joukkueen sarjassa. Jaguaarit suuntasi lauantain kamppailuihin muutaman poisjäännin vuoksi hieman toivottua pienemmällä kokoonpanolla, alkuun kuudella pelaajalla ja päivän aikana lopulta kahdeksalla.

Päivä startattiin ennen puoltapäivää Grankulla IFKta vastaan tiukalla pelillä, jossa valitettavasti 4-1 erätaukojohto kääntyi niukkaan 5-4 tappioon. Päivän toiseen peliin asetelmat oli selvät, voittaja jatkaisi pelejään 8:n parhaan joukkoon ja kohti mitalipelejä. Vastaan asettui EräViikingit Pohjoinen ja tällä kertaa maalin peli kääntyi meidän eduksi 4-3 ja ilahduttavan voiton saattelemana siis lohkosta jatkoon.

Ensimmäinen jatko-ottelu ennakkoon kovaksi tiedettyä VSS Ghost joukkuetta vastaan alkoi tasaisin merkein ja 5-3 kavennus aivan ensimmäisen erän loppuun antoi vielä uskoa. Valitettavasti VSS oli odotetun vahva ja väänsi ruuvia tiukemmalle ja voitti lopulta selvästi 9-3.

Turnausohjelma oli hyvin laadittu ja jokaiselle joukkueelle tuli paljon pelejä päivän aikana ja näin myös Jaguaarien pelit jatkuivat sijoista 5-8 taistellen naapurikylän JoKia vastaan. Tällä kerralla ”paikallistaisto” kääntyi jokelalaistan eduksi 11-5.

Pitkän päivän viimeinen ottelu aloitettiin 18.30 ja jälleen päivän ensimmäistä vastustajaa vastaan, eli vihreäpaitasta Grankulla IFK:ta. Turnaus oli mukava päättää todennäköisesti päivän ehjimpään ja parhaaseen otteluun ja tämän seurauksena meille selvä 9-2 voitto!

Päivän saldoksi summattiin siis viidestä pelistä 2 voittoa ja 3 tappiota ja 7. sija. Turnausantiin voidaan olla tyytyväisiä lähtökohtiin nähden. Varmasti muutama lisäpelaaja olisi auttanut jaksamisen kanssa, mutta upeasti koko Jaguaari-joukkue taisteli valittamatta koko pitkän päivän läpi ja kaivoi parhaimpansa esiin siis viimeiseen otteluun, upea suoritus, kiitos joukkueelle ja kannattajille!

Päivä on mukava päättää hymyyn =)

Joukkueessa pelasi Daniel Tillman, Terry Ho, Aatos Rouvinen, Oliver Nousiainen, Antti Hurskainen, Emilia Jauhiainen, Rasmus Lindberg ja Oskari Åkerman. Valmennuksesta mukana Antti, Mikko ja JP.

Tarkemmat tilastot ja tulokset: https://tuplacup20ef.torneopal.fi/


   
Lisää uutisia
Pojat 2011
«  Heinäkuu   »
Kategoriat