Miehet, MIESTEN 2-DIVISIOONA

SCH - KiPa-90  10 - 3

Martin halli

Perätalolle kauden paras peli!

Vaihe 1 suoritettu, selkeä 10 - 3 kotivoitto Kiteestä. Ottelu alkoi hieman arastellen, liekö jännitystäkin ollut... Maalipaikkoja oli tuhlattavaksi asti.

KiPa-90 oli juuri sellainen joukkue kuin odotettiin, kovakuntoinen nopea joukkue, mutta peli-idea ei riittänyt tänään tälle tasolle. Pelattiin kovaa, pikku kuumenemista ja aikalailla sääntöjen rajamailla. Kaksi erää kaveri jaksoi, mutta sitten alkoi Mustien oma peli toimia, 3. erä 6 - 1.

Kiteen ykkönen oli maalivahti Antti Swahne (37/47) joka varsinkin ottelun kaksi ensimmäistä erää piti joukkuettaan pystyssä. Arttu Kieksi oli myös loisistavalla pelipäällä (29/32)

Elias Perätalo, kentän ykkönen ei aina tehoja tarvitse. Aina oikeassa paikassa, blokkasi vastustajan vedot, teki töitä 60 min. ollen loistava esimerkki joukkueelleen.

Tehot tänään: Ville Pousi 3+0, Toni Kalteva 2+2, Miro Valkonen 1+2, Joel Vallinkoski 1+1, Aleksi Tikka 1+1, Pasi Leino 1+1, Janne Vallioniemi 1+0 ja Miro Seppä 0+1. Koko joukkueelta erinomainen peli.

151 päinen katsomo, kiitos kannustuksesta! Tuomarikaksikko Kalle Hietanen ja Kasper Mabarak joutuivat tekemään täyden työpäivän vauhdikkaassa ottelussa, suoriutuen osuudestaan hyvin.

Sunnuntaina matkataan Joensuuhun nousukarsintojen toiseen osaotteluun, voitto sieltä ja katse kohti Suomisarjaa....

Tilastot

10 - 3

KiPa-90
2 - 12 - 16 - 1
3'MaaliVastustajan pelaaja
6'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
11'MaaliKalteva Toni
11'MaalisyöttöValkonen Miro
18'MaaliPousi Ville
25'MaaliPousi Ville
25'MaalisyöttöValkonen Miro
27'MaaliPousi Ville
27'MaalisyöttöTikka Aleksi
34'Jäähy: 2minSiijärvi Autsi
35'Jäähy: 2minVallinkoski Joel
35'MaaliVastustajan pelaaja
39'Jäähy: 2minLeino Pasi
41'MaaliTikka Aleksi
41'MaalisyöttöVallinkoski Joel
42'MaaliKalteva Toni
42'MaalisyöttöSeppä Miro
45'MaaliVastustajan pelaaja
46'MaaliVallioniemi Janne
46'MaalisyöttöLeino Pasi
55'MaaliValkonen Miro
55'MaalisyöttöKalteva Toni
55'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
57'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
58'MaaliVallinkoski Joel
58'MaalisyöttöKalteva Toni