Naiset, Naiset III-divari

SCH - Pauhu  6 - 3

AC Myllypuro, Alakiventie 2, 00920 Helsinki

Täydet pisteet lauantain peleistä

Päivän toiseen otteluun Pauhua vastaan lähdettiin jälleen kolmella kentällisellä. Pääsimme heti pelin toisella minuutilla johtoasemaan, mutta pian vastustaja kavensi 1-1. Toisen erän alkuun vastustaja meni johtoon 1-2. Skarppasimme kuitenkin hienosti ja pariin minuuttiin teimme kaksi maalia. Valitettavasti otimme myös jäähyn, mutta hoidimme alivoiman aivan suvereenisti ja #77 Kaarela iski alivoimamaalin. Kolmannessa erässä pääsimme jälleen erikositilanteeseen vastustajan jäähyn ansiosta. Ylivoima hoituikin mallikkaasti ja päädyimme johtoasemaan 5-2. Vastustaja onnistui vielä kerran maalinteossa, mutta niin onnistuimme mekin ja peli päättyi numeroin 6-3.