SCH M2 - Korstot 10-11:00, Chess 12-13:00.

Tuusulan salibandyhalli, Kilpailukuja 4

Miesten kakkosjoukkueen kausi päätöksen

Miesten kakkosjoukkue pelasi äitien kunniaksi kauden viimeiset pelinsä Tuusulan salibandyhallilla.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui sarjan häntäpään Korstot. Ottelu oli varsinkin ensimmäisessä ja toisessa erässä selvää SCH:n hallintaa ja Korstojen maalipaikat olivat vähissä. Tilanne kahden erän jälkeen oli SCH:lle puhtaasti 5-0. Kolmannen erän kuudennella minuutilla Sami Leinosen viimeistellessä hattutemppunsa Eero Aittokallion syötöstä jalkaa laskettiin selvästi kaasulta pelin ollessa 8-1. Tämän jälkeen Korstot viritteli vielä kiriä ja tekikin erän loppuun neljä maalia. Peli päättyi lopulta SCH:n voittoon 8-5.

Toinen peli alkoi siitä mihin ensimmäinen päättyi. Vastustaja Chess rokotti ankararalla prosentilla jokaisesta hyökkäyksestä. Neljän puolen minuutin kohdalla numerot olivat jo 4-0 vastustajalle ja peli näytti ratkenneen. SCH ryhtyi kuitenkin taistelemaan ja kuparinen saatiin rikki YV:llä Mika Vattulaisen toimesta ja Eero Aittokallion syöttäessä. Muutamaa minuuttia myöhemmin Aittokallio maalasi itse Jari Tattarin syötöstä. Erä päättyi kuitenkin lukemiin 5-2 kun Chess viimeisteli kyseenalaisen, Antti Koivukoskelle korkeasta mailasta vihelletyn ylivoiman aikana.

Toisen erän alussa SCH tuli taas kahden maalin päähän Eino Nokkalan onnistuessa Mikael Peltolan tarjoilusta. Maaleja tehtiin erässä tasatahtiin ja erän lopussa lukemat olivat 7-5 vastustajalle. Maaleista vastasivat maalin edestä Jari Tattari ja Eino Nokkala onnistuneella rangaistuslaukauksella (AV). Kolmannessa erässä loppukiri jääi piippuun. SCH:n ainokaisen tykitti Sami Leinonen vaparista. Chess voitti lopulta 9-6.

Kausi on siis paketissa ja SCH M2 päätyi omassa lohkossaan sarjan keskikastiin. Kauden parasta antia olivat kotiturnauksessa hankitut voitot ja muutama yksittäinen peli, missä pystyttiin takamatkalta nousemaan voittoon tai tasapeliin. Kiitokset kaikille joukkueessa kauden aikana pelanneille:

#3 Mikael Peltola #4 Tomi Nikkinen, #5 Jaan Märdimäe, #8 Petri Rekola, #10 Sami Leinonen, #14 Eero Vattulainen, #17 Jari Tattari, #19 Joonas Tattari, #23 Markus Mokko #27 Antti Koivukoski, #44 Mika Vattulainen, #64 Aleksi Karttunen #69 Eero Aittokallio, #70Saku Leinonen #74 Mika Kurikka, #81 Eetu Piispa #85 Simo Liettilä ja #87 Eino Nokkala. Maalinsuulla #1 Jasper Järvinen, #35 Miika Virtanen ja #36 Nico Paasela.