SCH T10/T12 tyttöjen ensimmäinen harkkapeli
Julkaistu: 24.08.2021 00.00

T10/T12 tytöt pelasivat ensimmäisen harkkapelinsä sunnuntaina 22.8 Vihdin Salisusien T12 tyttöjä vastaan. Usealle pelaajalle tämä oli ensimmäinen salibandy peli ikinä.

Ensimmäisen erän vastustajan maalit menivät jännityksen piikkiin. Toisessa erässä SCH:n ensimmäinen maali helpotti jännitystä ja sai pelaajat selvästi rentoutumaan ja iloiset hymyt kasvoille. Molempien joukkueiden maalivahdit tekivät hienoja torjuntoja. SCH:lla oli tehtyjen maalien lisäksi useita loistavia maalipaikkoja, mutta joko tolpat tai vastustajan maalivahti estivät onnistumisen.

Ensimmäistä erää lukuun ottamatta ottelu oli tasainen, mutta päättyi lopulta vastustajan eduksi maalein 8-13 (0-4, 4-4, 4-5)

Ensimmäinen ottelu toi hyvin esiin minkälaisiin asioihin harjoituksissa on hyvä panostaa. Tavoitteena joukkueilla onkin pelata mahdollisimman paljon harkkapelejä kauden aikana pelikokemuksen kartuttamiseksi ja seuraavan kauden sarjapeleihin valmistautumiseksi.

Kaiken kaikkiaan ensimmäinen peli oli hyvä kokemus ja tappiosta huolimatta hymy oli kaikilla pelaajilla herkässä. Nyt katseet suunnataankin jo seuraavaan peliin joka on tulevana sunnuntaina.