SCH M2, 6.divari - Indians VIII 17:00, Helsinki United X 19:00   7 - 6

AC Ruskeasuo

M2 avasi kauden voitokkaasti Ruskeasuolla

SCH M2 joukkue aloitti kauden 1.10. viikonloppuna. Joukkue, joka pelaa miesten 6. divaria on nuorentunut huomattavasti viime kaudesta pelaajien keski-iän ollessa alle 25v.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui jo viime kaudelta tuttu Indians VIII, tosin heilläkin rosteri näytti muuttuneen. Peli alkoi SCH:lle lupaavasti, kun Aleksi Karttunen viimeisteli ensimmäisen maalin heti 10s pelin jälkeen Santeri Koskisen syötöstä. Indians kuitenkin terästäytyi ja maalasi kahdesti siirtyen erätauolle 1-2 johdossa.

Toinen erä sujuikin sitten SCH:n komennossa. Maaleja tuli kaikkiaan 6 Indians:n yhtä vastaan. Täten viimeiselle erätauolle lähdettiin SCH:n vankassa 7-3 johdossa.

Indians:n peli perustui tiukkaan miesvartiontiin. Tämä vaikeutti SCH:n avauspelaamista. Kolmannessa erässä muutenkin pelitempo laantui vastustajan lisätessä karvaustaan. Tämä johti siihen, että Indians alkoi saamaan kavennusmaaleja aikaiseksi. Pillin soidessa loppuluvut olivatkin vain 7-6 SCH:n hyväksi. Voitto tuli hyvän toisen erän ansiosta.

Toisen pelin vastustaja Helsinki United X oli ennestään tuntematon. Peli alkoi varsin tasaisissa merkeissä. Vastustaja onnnistui kuitenkin maalinteossa ensin noin 2 minuutin kohdalla. SCH ei tästä hätkähtänyt vaan Karttunen-Koskinen kaksikko tasoitti pelin viiden minuutin tienoilla. Vastustaja kävi läpi pelin melko lämpimänä. Ensimmäisessä erässä he ottivat kaksi jäähyä, joista molemmista rankaistiin. Peli oli kuitenkin ensimmäisen erän jälkeen tasaluvuissa 3-3.

Toisessa erässä jäähyili sitten SCH. Erän puolivälissä Eero Aittokallio sai 2+10min, kun vastusjan maila jäi hänen jalkojensa väliin ja mies jatkoi juoksua kahden mailan kanssa. Jäähystä huolimatta SCH pyöritti peliä ja erätauolle siirryttiin 6-4 johdossa.

Kolmannessa erässä Helsinki United sai nopean kavennuksen rangaistuslaukauksesta heti erän alkuun, mutta sen jälkeen SCH meni menojaan. Erän tehokkain oli SCH:n Eetu Piispa, joka iski hattutempun. Kahdessa maalissa syöttäjänä Niklas Weckman. Loppuluvut 14-6 mustapaidoille. Maalinsuulla SCH:n Sami Latva pelasi loistopelin torjuen monet vastustajan vastahyökkäyksistä.

Voitot siis molemmista peleistä ja pistepörssin kärjessä Karttunen- Koskinen kaksikko 11 pisteellä. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin peleihin 29.10.

Avausviikonloppuna pelasivat #4 Tomi Nikkinen, #14 Eero Vattulainen, #19 Niklas Weckman, #20 Santeri Koskinen, #38 Joona Hämäläinen, #44 Mika Vattulainen, #61 Onni Vanhalakka, #64 Aleksi Karttunen, #69 Eero Aittokallio, #81 Eetu Piispa. Maalissa #36 Iiro Kullberg ja #97 Sami Latva.