United eliittisarjaan ja Jaguaarit lohkokärjessä
Julkaistu: 17.11.2022 10.33

United eliittisarjaan ja Jaguaarit lohkokärjessä

P12 joukkueen kausi on edennyt molempien peliryhmien osalta kahdeksan pelin verran ja alkusarjoja on jäljellä 2 peliä, jonka jälkeen jatketaan sijoituksen mukaisesti jatkosarjoissa.

Molemmat ryhmät pelaavat viimeiset alkusarjan pelinsä sunnuntaina 27.11.

Jaguaarit – alempi haastajasarja

Jaguaarit on pelannut syksyn tasaisen vakuuttavasti seitsemällä voitolla ja ainoastaan yksi tappio niskassa. Sarjasijoitus lohkopiikissä ennen viimeistä kierrosta, jossa ratkotaan lopullinen sijoitus, ykkönen tai kakkonen, joka määrittää myös missä jatkosarjassa pelit alkusarjan jälkeen jatkuvat.

Peli-ilme on ollut läpi syksyn iloinen ja itseluottamusta uhkuva. Peleihin on saatu mukavasti pelaajia paikalle ja monesti ollaan pelattu jopa kolmella täydellä kentällä mukana iso joukko vasta aloittaneitakin pelaajia.

https://salibandy.fi/tulospalvelu/330/9609/10666/2022-2023/sarjataulukko

United – ylempi kilpasarja

Unitedin syksyn taival on ollut myös positiivinen, 5 voittoa, tasapeli ja 2 tappiota, jolla sarjasijoitus kolmantena, ainoastaan pinna kärkeä perässä.

Joukkue on varmistanut jo paikan eliittisarjassa ennen viimeistä kierrosta, joten pelit jatkuvat joulukuussa korkeimmalla tasolla. Syksyyn on mahtunut paljon onnistumisia ja hyvää fiilistä sekä tunnistettu myös pelillisiä kehityskohteita joita harjoituksissa treenataan, jotta ollaan valmiimpia eliittisarjan koitoksiin sen startatessa.

https://salibandy.fi/tulospalvelu/67/9595/10656/2022-2023/sarjataulukko