Miehet, Suomisarja B lohko

PTU - SCH   4 - 5 JA

Itätuuli Areena

Iso V (kuva @UrheiluSuomi.com)

Ottelun alku oli SCH:n täydellistä hallintaa. Pallo keskelle, aloitusvoitto, pallo omille... ajassa 00.04 pallo ensimmäisen kerran erinomaisesti pelanneen Arttu Kieksin taakse. En ehtinyt edes kääntää päätä, ikä kun jo painaa... joten arvoitukseksi jäi mitä siinä oikein tapahtui. Kuten Aamupostikin referoi Mustien Facebook kommentointia, jalat jäi Ventoniemen bussiin ja muu kropasta Autokeitaan buffet aamupalapöytään. Johannes Leino totesikin, "pekonin, nakkien ja munakokkelin sijaan olisi voinut valita puuron ja myslin". Koko ensimmäinen erä oli PTU:n hallintaa, taidettiin aiheuttaa vastustajan maalivahdille 1 torjunta. Kuten PTU:n valmentaja Mika Kallio totesi instagram haastattelussaan @ptusalibandy, 1. erä oli heidän kauden parastaan kun taas SCH:n huonoin erä tällä kaudella. PTU rankaisi Mustia vielä kolmella lisämaalilla, ensimmäisen erän aikana, toki aineksia useampaankin oli.

Erätauolla kävin Artun kanssa pikaisen keskustelun hänen työnkuvastaan, huomiona kuitenkin se, ettei yhtäkään maalia voinut pistää Artun piikkiin. "Työnkuva on ottaa pallot kiinni ja jos ei saa liimattua palloa, ole ainakin pallon edessä. Tämä toimi, sillä loppupeli meni vastustajan vinkkelistä katsoen kiikareilla. Jotain myös tapahtui pukukopissa, en tiedä mitä mutta toiseen erään tuli se aito ja oikea SCH. Ajassa 21:27 Ville Pousi Miro Valkosen syötöstä 4 - 1, ajassa 26:44, 4 - 2 Oskari Ohtosen tahtomaali Joel Vallinkosken esityöstä.

Kun peliä oli pelattu 27:14 Matti Vapaaniemen maila kävi korkealla osuen Pousin kasvoihin, tästä 2 + 2 (uusia sääntöjä). Tätä tilaisuutta SCH ei jättänyt käyttämättä 27:59 Ville Pousi Vallinkosken syötöstä 4 - 3. Kun pelikellossa oli 29:22, teki Toni Kaltevan sen taas, maalin kulmalla odotellaan Vallinkosken syöttöä, pallo haltuun, käytetään rystyllä ja tehdään niitä omia taikoja, peli tasan 4 - 4.

Kolmas erä, hyvää peliä kummaltakin. Erän aikana oli oikeastaan neljä paikkaa ottaa kolme pistettä kotiin vietäviksi, Ismo Juvonen, Valtteri Hakala, Ville Pousi ja Toni Kalteva, ei aivan, joten jatkoaika edessä. Voittolaukauskilpailu näytti jo varmalta, kunnes aivan erän lopussa, Ville Pousilta nerokas "lätty" Miro Valkoselle... ja pallo taidokkaalla rystyllä etuyläkulmaan, ja Mustien juhlat alkoivat. Tästä harmistuneena Daniel Sharsan moukaroi Oxdog merkkistä mailaa maalikehikkoon tuloksena 2 + 2 +20 ja pelirangaistus

Jäähyjä, niitä sitten vihellettiin oikein urakalla. PTU 6 x 2 min + 20 min, SCH 3 x 2 min. En saisi mutta sanon kuitenkin, tuomarikaksikko Tommi Miikkulainen ja Risto Ruohonen olivat kutakuinkin kuutamolla. Liekö ainakin toisen tuomarin osalta syy tähän se, että oli Rauman Lukko Fani.

Yleisöä oli paikalla 60 henkilöä, ihan ok. Nostona katsomosta, sieltähän löytyi tasan yksi SCH:n kannattaja, takavuosien pelaajamme, silloisen joukkueemme "bilekuningas" Petteri Leino (@bbiiter), Petteri, oli mukava nähdä!

Seuraava kotiottelumme on torstaina 3.11, Marttiin saapuu O2 - Akatemia Jyväskylästä. Ottelu alkaa 19:00. Tuskin teillä on torstaina muuta tekemistä, joten tulkaa kannustamaan Mustia, otteluunhan on vapaa pääsy! Tätä kirjoittaessa O2 pelailee kotiotteluaan tuossa 4,82 km päässä.. no ihan niin paljon ei peli kiinnosta että menisin paikalle, terveisiä Jyväskylästä! Muuten, edellisessä kotiottelussamme oli enemmän katsojia kuin samalla kierroksella pelatuissa 1 divarin peleissä, kiitos teille. 1 divari tosin ei ole sarjan oikea nimi, mutta en suostu käyttämään SSBL:n viisaasti nimeämäänsä sarjaa.

Kuten olette huomanneet, SCH:n kotisivut ovat uudistuneen, hyvä näin. Mutta jotain puuttuu, Vieraskirja... missä nyt kommentoijat provosoivat tai provosoituvat omalla nimellään tai nimimerkillä, missä on sananvapaus??? Pyydän.... ei vaadin sillä pyytämällä ei saa mitään, tuokaa Vieraskirja takasisin. Nyt "harmittaa" niin paljon että, voisin jopa käyttää V alkuista sanaa, mutta se ei ole soveliasta.... käytän sanaa sittenkin oli ATK termistö sitten oikein tai väärin, missä Valikossa tai Välilehdellä Vieraskirja on, jos olette sen jonnekin piilottaneet? Vieraskirja oli oikeastaan ainoa foorumi missä sai kommentoida asioita, hyvässä ja pahassa.....

Tilastot
PTU

4 - 5 JA

4 - 00 - 40 - 00 - 1
0'MaaliVastustajan pelaaja
13'MaaliVastustajan pelaaja
17'MaaliVastustajan pelaaja
19'Jäähy: 2minKalteva Toni
19'MaaliVastustajan pelaaja
21'MaaliPousi Ville
21'MaalisyöttöValkonen Miro
26'MaaliOhtonen Oskari
26'MaalisyöttöVallinkoski Joel
27'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
27'MaaliPousi Ville
27'MaalisyöttöVallinkoski Joel
29'MaaliKalteva Toni
29'MaalisyöttöVallinkoski Joel
34'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
40'Jäähy: 2minVallinkoski Joel
53'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
53'Jäähy: 2minValkonen Miro
64'MaaliValkonen Miro
64'MaalisyöttöPousi Ville
64'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja