19
MAR
16.00
Miehet, Suomisarja B lohko

SCH - RSS PANTHERS  4 - 8

Martin halli

D-Day 19.11.2022

Ymmärtääkseni tätä ottelua on odotettu jo tovi. Lauantaina 19.11 klo. 16:00 se sitten tapahtuu kun Marttiin saapuu rakas "isoveljemme" kuten RSS Panthers itseään nimittää. Riihimäeltä on kuulemma varattu VR:ltä oma juna, jotta kaikki RSS Panthersin fanit pääsevät himoitsemaansa naapuriinsa, Hyvinkäälle.

Odotettavissa on kiihkeä paikalliskamppailu, joten hyvää sählyviihdettä on tarjolla lääninrajan molemmin puolin, toivotaan että Martin 999 hengen katsojakapasiteetti riittää.

Pantherseissa pelaa monta tuttua nimeä, jotka ovat hakeneet oppinsa Hyvinkäältä ja näin ollen mahdollistanut sählyn nousun Riihimäellä. SCH:ssa on aiemmin pelannut mm. Hassinen, Kulhoranta, Mustajoki, Lehto, Pekonen ja Laurila. Voidaankin ehkä todeta että SCH on Panttereiden suurin kasvattajaseura.

On toki historiassa hieman outokin tapahtuma joka edelleen on epäselvä tapahtumakulultaan. Se jätti arvet koko SCH:n perheeseen ja myös pelaajan koko sukuun. No, joka suvulla on salaisuutensa.... Joel Vallinkoski siirtyi muutama vuosi sitten Riihimäelle, kyllä Riihimäelle. Jollain tapaa Jole saatiin allekirjoittamaan pelaajasopimus. Tarina kertoo että sopimus tehtiin epäilyttävissä olosuhteissa. Sopimuksessa oli kuulemma maininta että "pelataan koko mustissa", tämä lienee hämänneen Jolen. Olen myös kuullut "luotettavasta" lähteestä, että Jole halusi kertoa suvulleen koko tarinan, tuli joulu ja mikä onkaan parempi paikka kertoa miksi siirto tapahtui kuin joulupöytä. Sen joulun Jole vietti yksin.

SCH lähtee hieman siipirikkoisena lauantain peliin, on muutama loukkaantuminen ja flunssa kiertää joukkuetta. Nyt onkin seuran omilla B junnuilla näytön paikka.

Tulkaa ihmiset paikalle hienoa ottelua seuraamaan ja omia kannustamaan. Otteluun pääsee tällä kertaa lipulla jonka hinta on vain 0 €!

RSS Panthers, tervetuloa Hyvinkäälle, parempi voittakoon!

Tilastot

4 - 8

RSS PANTHERS
2 - 22 - 30 - 3
1'MaaliVastustajan pelaaja
7'MaaliVastustajan pelaaja
10'MaaliJuvonen Ismo
10'MaalisyöttöHakala Valtteri
18'MaaliPasanen Mikko
18'MaalisyöttöKalteva Toni
23'MaaliPasanen Mikko
23'MaalisyöttöVallinkoski Joel
28'MaaliVastustajan pelaaja
29'MaaliPasanen Mikko
29'MaalisyöttöVallinkoski Joel
31'MaaliVastustajan pelaaja
39'MaaliVastustajan pelaaja
40'MaaliVastustajan pelaaja
53'MaaliVastustajan pelaaja
55'MaaliVastustajan pelaaja

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista