Taas on aika puhaltaa kausi käyntiin
Julkaistu: 08.09.2022 00.00

Taas on aika puhaltaa kausi käyntiin

Muutamia viikkoja on neppailtu keskenään, niin on kiva saada myös muita kavereita kaukaloon mukaan. Tää tarkoittaa sitä, että miesten edustuksen kausi starttaa viikonloppuna Suomen Cupin merkeissä. Liitolla on kunnolla luottoa SCH:ta kohtaan, kun saatiin oikein vastuuturnaus tähän väliin ja vielä oikein Tuusulassa.

Edarin taival alkaa tuttuun tapaan toiselta kierrokselta. Päivä starttaa kello 11 SCH – Veijarit (III-divisioona) ottelulla. Toinen päivän ottelupari on VKTP (II-divisioona) – KD (III-divisioona). Tän jälkeen pelaa ensin voittajat keskenään ja sitten häviäjät. Sen jälkeen vielä kolmannen ottelun häviäjä ja neljännen ottelun voittaja. Selkeätä eikö vain. Joka tapauksessa tällä saadaan joukkueet asetettua tiettyyn järjestykseen seuraavaa kierrosta varten ilman että tarvitsee kolikkoa heittää.

VKTP oli SCH:n kanssa samassa lohkossa edellisenä kautena ja molemmat ottelut päätyivät niukasti SCH:n voittoon. Muiden joukkueiden kohtaamisesta ei ole ihan tarkkaa muistikuvaa.

Nyt on hyvä tilaisuus päästä katsomaan miltä edarin tulevan kauden joukkue näyttää. Kaikki uudet pelurit astuvat kehiin viikonloppuna, jos vaan löydetään jotkut peliasut heille. Vajaa neljä kenttää saadaan mukaan pelureita kahden veskarin kanssa. Silti reserviin jää vielä reilu kentällinen pelureita. Hyvä on siis tilanne pelaajien suhteen.

Kahveja ei voi luvata tosi faneille, jotka saapuvat Tuusulaan kun ei ole tietoa paikan fasiliteeteistä. Mutta joka tapauksessa kannattaa uhrata hetki lauantaista hyvän salibandy viihteen vuoksi. Ja voihan siinä samalla käydä katsomassa Sulan käytettyjen autojen tarjonnan naapurissa.